ebatları nasıl kaça kaç. birde içinin fotosu ve omuzda duruşunu görebilirmiyim zahmet olmazsa..Eki Görüntüle 1278835
bu var canım bende beğenirsen kotonun tarzımı bilmiyorum ama:) deri 15 lira..markası benetton ama orjinal değil..
ebatları nasıl kaça kaç. birde içinin fotosu ve omuzda duruşunu görebilirmiyim zahmet olmazsa..
hımm ölçeyim canım ben bi iç fotosunu falanda çeker eklerim..
ebatları nasıl kaça kaç. birde içinin fotosu ve omuzda duruşunu görebilirmiyim zahmet olmazsa..
Cnm bu olabilir ama biraz daha ekleyen arkadas okursa onlara da bakayim sonra sana dinus yapsam olurmu ))Eki Görüntüle 1278867 Eki Görüntüle 1278868 Eki Görüntüle 1278869 Eki Görüntüle 1278870
canım çekmeye çalıştım içinin astarını çektim sağlam olduğunu görmen açısından.. markasını çektim ben mağazasından almadığım için emin değilim orjinalmi değilmi belkide orjinaldir.. omuzumda da çektim ama kendi kendime çektiğimden net olmadı sanırım..fermuarlı bir gözü var içinde tel falan koymak için..
Cnm bu olabilir ama biraz daha ekleyen arkadas okursa onlara da bakayim sonra sana dinus yapsam olurmu ))
saol cnm bordo veya yeşil ihtiyacım var su andabenim topiğimde gri çanta var beğenirsen canım çok fazla kullanmadım yepyeni bi bak istersen
arkadaşlar, dar kalıp olmayan 39 numara stilettolar arıyorum renk farketmez . birde çantaya ihtiyacım var şöyleki önceliğim siyah ve deri olması.rugan olmasın. birde bu senenin modası bordo veya koyu yeşilde olabilir. markası orta halli olsun lütfen. model olarak da koton un çantaları tarzında istiyorum şimdiden teşekkür ederim
saol cnm. pantolonların kalıpları nasıl acaba birinde 34 beden yazıyor birde mango 36 nı kalıbı nasıldır bana bel basen birde boy ölçebilirmisin müsait olduğunda sana zahmet
canım markası nedir tam olarak rengi nedir bi de tek mi bu tek parça için kargo parası odemesem :))36 beden hic giyilmedi yanlislikla kucuk aldigim icin. 10 tl. pacalarina da hic dokunulmadi
Canim gri: bel 74, boy 101saol cnm. pantolonların kalıpları nasıl acaba birinde 34 beden yazıyor birde mango 36 nı kalıbı nasıldır bana bel basen birde boy ölçebilirmisin müsait olduğunda sana zahmet
cok saol zahmet oldu sana bel ve boy olarak uyan sadece siyah tek parça içinde uğraştığımıza değmicek sanırım dimi?Canim gri: bel 74, boy 101
lacivert bel 83, boy 93
Siyah; bel 82, boy 89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?