Bebek İkinci El ARIYORUM: 1.5-2.5 yas uyku tulumu ve mevsimlik yazlık sıfır kıyafet (erkek bebek)

pintose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
634
307
merhabalar. aradigim urunler cok temiz, mumkunse markali olursa sevinirim. hepsini tek kisiden almayı düsünüyorum. yaza dair baska urunler de olabilir. tulum su an kullanilmak uzere, sicak tutacak tarzda olmali. lutfen konulariniza yonlendirip baslik atmayiniz. konulara tek tek bakacak vaktim olmadigi icin rica etsem buraya ya da ozele foto atip beden ve fiyat belirtiniz. mumkunse sifir yada sifir ayarinda urun ariyorum lutfen kullanilmis urun fotosu atmayiniz en fazla bir iki denenmis yada yikanmis ama giydirilememis olabilir. cok tesekkur ederim:KK54:

Merhaba elimde mothercare 1 tog uyku tulumu var..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 356
  • image.jpg
    image.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 319
  • image.jpg
    image.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 341
Uyku tulumu benim 3. Yedegim yalnizca ara ara yikandi dolap bekliyor..
merhabalar. urununuz cok guzel yalniz ayaklari kapali olmamasi gerek. normal pantolon gibi ayakli ve makul derecede kalin bir tuluma ihtiyacimiz var. ilginize cok tesekkur ederim:KK52:

merhabalar. urununuz cok guzel yalniz ayaklari kapali olmamasi gerek. normal pantolon gibi ayakli ve makul derecede kalin bir tuluma ihtiyacimiz var. ilginize cok tesekkur ederim:KK52:
Bu olmaz size o zaman 22-24 derece ev sicakliklari icin uydun 1 tog. Ben icine uzun kollu body ile yalnizca bu tulumu giysiriyorum. Umarim bulursunuz.. Saglikla buyutun pasanizi..

Bu olmaz size o zaman 22-24 derece ev sicakliklari icin uydun 1 tog. Ben icine uzun kollu body ile yalnizca bu tulumu giysiriyorum. Umarim bulursunuz.. Saglikla buyutun pasanizi..
verdiginiz bilgi icin tesekkir ederim o halde cok kalin bir urun de terletebilir evimizin sicakligi cok yeterli yalniz uzerini asla ortturmuyor acikcasi kalin bir tulumdan baska secenek gelmemisti aklima:KK16:

verdiginiz bilgi icin tesekkir ederim o halde cok kalin bir urun de terletebilir evimizin sicakligi cok yeterli yalniz uzerini asla ortturmuyor acikcasi kalin bir tulumdan baska secenek gelmemisti aklima:KK16:
Ne demek ben kizimin ida sicakligini 23-24 dereceye sabitliyorum ve 1 tog yetiyor.. Dediginiz ayakli tulumlarda genellikle kalin ve tog numarasi yok.. Aman dikkat edin.. 1 togdan sinra 2.5 tog var ama oda cok kalin gelir size.. Ekte tog ve sicaklikla ilgili listeyi inceleyin lutfen
image.jpg

Bende 2.5 tog var dusunurseniz.kasik miodeli alt tarafi yorgan gibi.slumbersac marka aratirsaniz cikar.ogl7m uyuyor odasina girip resim cekemedim

Ne demek ben kizimin ida sicakligini 23-24 dereceye sabitliyorum ve 1 tog yetiyor.. Dediginiz ayakli tulumlarda genellikle kalin ve tog numarasi yok.. Aman dikkat edin.. 1 togdan sinra 2.5 tog var ama oda cok kalin gelir size.. Ekte tog ve sicaklikla ilgili listeyi inceleyin lutfenEki Görüntüle 1740096
tesekkur ediyorum ayrintili olarak inceledim. evet o dediginiz cok kalin olanlardan kizima almistim ve kullanamamistik cok terletmisti. bu bilgilere dikkat ederek bakayim tulum. sagolun

Bende 2.5 tog var dusunurseniz.kasik miodeli alt tarafi yorgan gibi.slumbersac marka aratirsaniz cikar.ogl7m uyuyor odasina girip resim cekemedim
cok tesekkur ederim ilginiz icin. yalniz alt tarafi yorgan gibi olunca ayaklar kapali oluyor o sekilde cok bunalir ve galiba 2.5 tog da bize fazla gelebilir. sagolun tekrar

merhabalar. bir yas artik bize kucuk gelebilir. uc yas da onun yaninda cok buyuk durmuyor yalniz kalinligi biraz fazla mi acaba tog olcusu yaziyor mu ve tek olarak satiyor musunuz fiyati nedir. gec dondum kusura bakmayin unutmusum

merhabalar. bir yas artik bize kucuk gelebilir. uc yas da onun yaninda cok buyuk durmuyor yalniz kalinligi biraz fazla mi acaba tog olcusu yaziyor mu ve tek olarak satiyor musunuz fiyati nedir. gec dondum kusura bakmayin unutmusum
3 yas olan epey kalın 98 cm. Tek olarak 20 tl

X