Arıyormmm!!Yuvarlak halı/bulunmuştur..

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
113
37
İstanbul
Merhaba hanmlar elden çıkarmayı düşündüğünüz bu resimlerdeki gibi yuvarlak paspas/halı varsa talibim lütfen uygn fiyatlı.Yuvarlak olmayan beyaz,pembe,açık kahve dışnda renk halı resim yüklemeyiniz aradığın bu üç renkten biridir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay bi dur be kuş..Habire arıyon ya

Kız masal duru başkasınn emanet tabletine oyuncağı ile ekranı kırınca tablet almak zorndayım şuandada nakit alamıyacağım için mecbur takasala arıyorm ama pel kimse zaten tınlamıyor😫

Afferin benim bebişime..evde ne var ne yok kırsın annesini masrafa soksun kuzum sen burayı Forum avm mi zannetin hemen bulunsun,
bi dur elbet çıkar biri..

Afferin benim bebişime..evde ne var ne yok kırsın annesini masrafa soksun kuzum sen burayı Forum avm mi zannetin hemen bulunsun,
bi dur elbet çıkar biri..

Ya aferin büyümeden başladık kırmaya ne oyuncak aldysam epaini fırlattı patlattığı biberonları saymıyorm bile
Halıyıda yatak odası halım yok canm oraya arıyorm dışarıda buldm ama sıfırı 80 e belki ikinci el uygna bulurm die düşündm

bebeğin yakınında tabletin işi ne anlamadım ..............................................................

Sus bebişe laf yok
İnşallah canım bulursun iyi birşey...

İnşallah canm enginn bir an dalgnlığından istifade ya şaka gibi olay duyda inanma yani

Hiç önemli değil canım boşver..Canınızın sağlığı (face gelsene ya ,yazıyom sana )

shaggy farklı boyutlarda yolluklar var elimde temiz durumda düşünürsen ama yuvarlak değiller.renkleri düz krem altınsarısı simli olanlar var birde krem kahve yine altın sarısı simli olanlar var.

shaggy farklı boyutlarda yolluklar var elimde temiz durumda düşünürsen ama yuvarlak değiller.renkleri düz krem altınsarısı simli olanlar var birde krem kahve yine altın sarısı simli olanlar var.

Resim yükleme şansın varmı canm ölçüleri ile birlikte

Resim yükleme şansın varmı canm ölçüleri ile birlikte

düz krem olandan yatak odası setim var biri 3 metre diger 2 parcasıda 1.2 m falan sanırım kahveli olandan 3 parça var elimde saray marka tertemiz

Eklentiler

• $saray-hali-simli-shaggy2.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $saray-hali-simli-shaggy4.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
düz krem olandan yatak odası setim var biri 3 metre diger 2 parcasıda 1.2 m falan sanırım kahveli olandan 3 parça var elimde saray marka tertemiz

Bana tek parça lazm canm yatak odam küçük çnki krem alttaki nekadr fiyatı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…