Acil arıyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bi dur be kuş..Habire arıyon ya
Kız masal duru başkasınn emanet tabletine oyuncağı ile ekranı kırınca tablet almak zorndayım şuandada nakit alamıyacağım için mecbur takasala arıyorm ama pel kimse zaten tınlamıyor😫
Afferin benim bebişime..evde ne var ne yok kırsın annesini masrafa soksunkuzum sen burayı Forum avm mi zannetin hemen bulunsun,
bi dur elbet çıkar biri..
Ya aferin büyümeden başladık kırmaya ne oyuncak aldysam epaini fırlattı patlattığı biberonları saymıyorm bile
Halıyıda yatak odası halım yok canm oraya arıyorm dışarıda buldm ama sıfırı 80 e belki ikinci el uygna bulurm die düşündm
bebeğin yakınında tabletin işi ne anlamadım ..............................................................
Sus bebişe laf yok
İnşallah canım bulursun iyi birşey...
İnşallah canm enginn bir an dalgnlığından istifade ya şaka gibi olay duyda inanma yani
Hiç önemli değil canım boşver..Canınızın sağlığı(face gelsene ya ,yazıyom sana )
shaggy farklı boyutlarda yolluklar var elimde temiz durumda düşünürsen ama yuvarlak değiller.renkleri düz krem altınsarısı simli olanlar var birde krem kahve yine altın sarısı simli olanlar var.
Resim yükleme şansın varmı canm ölçüleri ile birlikte
düz krem olandan yatak odası setim var biri 3 metre diger 2 parcasıda 1.2 m falan sanırım kahveli olandan 3 parça var elimde saray marka tertemiz
3K konsept te bulabilirsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?