Arısütü kullananlar yardımcı olur musunuz?

Minnos28

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
285
213
31
Merhaba hanımlar
Arısütü kullananlar bilgilerini paylaşabilir mi?
Hangi markanın karışımlarını kullanıyorsunuz? Kendimiz mi alıp karıştırsak hazır karışımlarda yeterli midir?

Merhaba hanımlar
Hangi markanın karışımlarını kullanıyorsunuz? Kendimiz mi alıp karıştırsak hazır karışımlarda yeterli midir?
Bende günlerdir bunu araştırıyorum. Bulunduğum şehirde güvenilir bir balcı buldum Google yorumlardan bakarak. Saf arı sütü aldım. Onun dışında annem Arı sütü bal polen karışımı aldı ama onu içinde Arı sütü az. Her ikisinden de alıp kullanın bence. Polen de çok önemli. Ama saf Arı sütü daha önemli kalite için 3 aylık kullanım diyor herkes.

Teşekkür ederim bilgi için. Hangi nerden aldınız acaba ? Yeni mi kullanmaya başladınız ?

Teşekkür ederim bilgi için. Hangi nerden aldınız acaba ? Yeni mi kullanmaya başladınız ?
Evet yeni başladım. Bulunduğum şehrin bal satan dükkanlarını araştırdım içime sinen paketli güvenilir bir yerden aldım. Sizde öyle yapabilirsiniz

Bee O Up (beyaz şeritli) ham bal polen arı sütü karışımı. Ürün İTÜnün. Beyaz şeritli olanın arı sütü propolis oranı fazla ve yalnizca eczanede satiliyor.

Bee O Up (beyaz şeritli) ham bal polen arı sütü karışımı. Ürün İTÜnün. Beyaz şeritli olanın arı sütü propolis oranı fazla ve yalnizca eczanede satiliyor.
Merhaba karışımların miktarı ne kadar olacak acaba bende aldım ama ne kadar koyacağımı bilmiyorum

Merhaba hanımlar
Foreverın balık yağ tabletini ve arı sütü çiğneme tabletini öneririrm. Kendi doktorum vermişti eczaneden alınmıyor sanırım satablar var mıdır sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…