• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arınçların Düğünü....( bülent arınçın oğlu )

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç, Rixos Grand Ankara Oteli’nde düzenlenen nikâh töreniyle Kübra Yeliz Asker ile evlendi. Törende davetlilere nikah şekeri yerine mesir macunu dağıtıldı.

galin güzel ama saçları bi garip geldi sanki hiç tarak değmemiş gibi herneyse bülent beyi pek sevmesemde çifte bir ömür boyu mutluluklar

gelinlik hiç hoş diil bence zaten damat beyde bizim işyerinde çalışıyor kendilierde çok tipsiz bence :olmaz: ama yinede mutluluklar dilerim

kız niye tipsiz dedin ki filinta gibi çocuğa kaydirigubbakcemile3
yakışmışlar ama ben beğendim gelinlik ve saç dışında

ya gelinlik belli olmuyor ya da cidden güzel değil.. çok basit olmuş saçı falan

ben yakıştırdım gelinle damadı allah mutlu etsin ama kızın gelinliğini pek beğenmedim

gelinlik sade
zaten bu aşırı zenginlerin gelinliğinin öyle olması çok normal :))
allah hayırlı geçimler var
bana da az kaldı :((

o ne belındeki kırmızı kuşak yaaa ben bakireyim diye bagırıyor resmen hiç hoş ve asil degil.....duvagını saçını gözünün içine girecekmiş gibi duran tacını hiç bişeyini begenmedim.

ayy çok kötü ya o saç o taç o gelinlik hele o kırmızı kurdele akannehir

damat beyin maşallahı var... ama gelin yanında annesi gibi durmuşş saçlar çok özentisiz gelinlik berbatt... hiç hoş bir çift olmamışlarr...

beğenmedim :umursamaz:saç,makyaj,gelinlik,çok basit ve özentisiz hele o kırmızı kuşak hiç olmamış niye çıkarmamışlarki nikahta :sm_confused:

o gelinlik sanki 10 yıl öncesinden sandıktan çıkmış ya
ama yakışmışlar

gelinlik ve gelinin saçları, kafasındaki o tacı filan iğrenç ötesi yaaa

Ben gelinin turbanli olmamasina sasirdim daha cok.
Belki de turbanli gelinlik giymemistir orasi ayrı gerci.
Kirmizi kusagi cikarsaymis keske, hangi anlamda belinde tuttuysa o kadar..
Bulent Arinc'i sevmem ama cifte mutluluklar yinede.

okadar götürmelerine ragmen hayret hersey igrencccccc ötesiboshayallersmilesempatiksalakcinniakannehir.zevksızlık

Back