'Arınç'ın Kendisi Komple Şaka Olduğu İçin Onu Ciddiye Almıyorum'

arınç çok fevri politik olamıyor başbakan olmamalı

başbakan arınç olamaz zaten cemaat konusunda ağasıyla biraz ters düştüler, davutoğlu olsa ne olur he pek de birşey değişmez ne olsa ülke tek kişinin tekelinde her türlü erdoğan yönetiyor. Davutoğlu da kınamaktan başka birşey yapmıyor :)))))))

Bende sizin hiç akpartiyi eleştirdiğinizi görmedim.

Bende sizin hiç akpartiyi eleştirdiğinizi görmedim.

Eleştirilecek konularda eleştiririm. Ak parti'de eleştirilecek konular çok. Ama ben sitede yeni üyeyim o yorumu yazdığım kişi eski üye. Ben burda ben chpliyim ama bu konuda şu yanlıştır dendiğini görmedim. Görsem bende aynı şekilde destek verdiğim partiyi seve seve eleştiririm.

Dikkatinizden kaçmış olmalı bence. Mesela ben son genel seçimlerde de yerel seçimlerde de Chpye oy vermiş biriyim. Aile boyu Chpliyiz. Fakat yeri gelir Kılıçdaroğlunu yerden yere vururum keza hiç hoşlanmadığım bir parti lideridir kendisi. Hatta bir sonraki seçimlerde Chpye oy vermeyi düşünmüyorum hiç. Aslında böyle birkaç arkadaş daha var burada gördüğüm. Chpye oy veren fakat Chpnin son senelerdeki durumunu beğenmeyen eleştiren... Bahsettiğiniz kişi de öyle biri zaten. Bir de akpartinin yaptıkları elbette ki kat be kat fazla eleştirilir. Çünkü iktidar o :)

Son düzenleme:

Vardır tabiki haklarını yememek lazım. Parti gözetmeden eleştirebilmek lazım. Haklısınız.

Kılıçlaroğlu yapısı gereği gürleyen birideğil..klasik memur tipi var..ailecekte şaşalı bir yaşamları yok..sade naif insanlar..Ecevit rahmetli onunda sadece bir evi vardı diye biliyorum..Daha sert bir mizaca sahipti ..yıllardır dedelerimin bile oy verdiği biri..Daha öncede yazdım bunu af çıkarması hataydı..halka zararı dokunda..hatta iki defa hanımlarını öldürmüş biri o afta son hanımınıda öldürmüş..pek çok zarar görmüş insanlarda vardır..akp nin suriye politikası yanlıştı ..1 milyon suriyeliy, sorgusuz sualsiz kabul etti..

Vardır tabiki haklarını yememek lazım. Parti gözetmeden eleştirebilmek lazım. Haklısınız.

evet partizanlık yapmamak gerek..sonuçta alınan kararlardan zarar gören insanlar varsa ve hala oy veriliyorsa bunu vebali herkezin demektir..

Anaaam benim aklımda Manisa diye kalmış o,karıştırdım.Manisalıyız biz,dedemlerle uzun yıllar komşuluk yapmışlar.Karıştırdım pardon.

kız dur şimdi bende yanlış sölemiş olabilirim manisa deyince bende afarladım bakıyorum hemen.....baktım...evet bursalıymış.....sende tweter var mı

Kılıçdaroğlu nasıl bir siyasetçi olduğunu eski kayıtları yayınlanan siyaset meydanı programında gösterdi. O zamanki ssk'yı yönetemediğini bütün herkes gördü. Ssk'yı yönetemeyen ülkeyi nasıl yönetecek. Tayyibe gelince evet hataları çoook. Bizde biliyoruz ve görüyoruz. Ama 1. İyi kötü hizmet yapıyor. Ekonomik yönden 12 senede ülke gelişme gösterdi. Ama bunları bazıları görmez görmek istemez ayrı mesele. 2.Yolsuzluk konusunda gelince, iktidara gelipte bundan yararlanmayan bir iktidar gösterin bana. Atatürk'ün bile yakın akrabalarına maaş bağlattığını vs vs herkes biliyor. Ha tabiki tayyip veya başkası olmaması lazım. Ama insanlar diyor ki, mesela ben, hadi yolsuzluk dolayısıyla başka partiye oy vereyim. Bakıyorum 1. Benim inançlarıma hangisi saygılı. Bu durumda chp ilkden eleniyor. Geçmişte yaptıkları ortada. Değiştik diyorlarsa önce geçmişte yaptıklarından dolayı bi özür dilesinler. Ve samimi bir şekilde inançlı insanların yanında yer alsınlar. Öyle inançlı görünen bir adayı çıkarmakla iş bitmiyor. Bu da bir artıdır tabi o ayrı. Ama yetmez devamı gelmesi lazım ki samimi olduklarına inanalım. Erdoğan ne yaptı peki bu konuda? Açıklayım. Bundan 12 sene önce bir kuran kursuna veya dini bilgilerin öğretildiği bir yere gitmeye kalkışsak anında fişlenirdik ve irticacı diye hakkımız da araştırmalar yapılardı. Ama şimdiki ortama bakıyoruz rahat rahat böyle yerlere gidiliyor. İşte benim gibi inançlı insanların oyları bize bu rahat ortamda inancımızı yaşama ve öğrenme ve tabiki yayma konusun da engel çıkarmayan erdoğana oluyor.

tayyiperdoğanın hangi politikasını yanlış buldunuz hataları çok derken..

tayyiperdoğanın hangi politikasını yanlış buldunuz hataları çok derken..

Mesela pkk ile görüşmedim deyip sonradan görüştüğünün ortaya çıkması. İlk baştan evet barış için görüştük diyebilirdi. Hiç de çok kötü sonuçlar ortaya çıkmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…