Arınç'a en ağır tepki İspanya'dan

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Arınç'a en ağır tepki İspanya'dan
Başbakan Yardımcısı ve AKP milletvekili Bülent Arınç’ın “Kadınlar herkesin içinde kahkaha atmamalı” sözlerine İspanyol basınından ağır eleştiriler geldi.

34.jpg
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın düşüncelerini dışa vuran bir sözcüsü olarak tanıtan gazeteler bu sözlerin gerçekte hükümetin kadınlara karşı yürüttüğü siyaseti ortaya koyduğunu yazdı.
El Mundo gazetesi, “Türk hükümetine karşı kadın kahkahaları” başlıklı yazısında Bülent Arınç’ın bu sözlerine kadınların büyük tepki gösterdiğini yazdı. Gazete, 12 yıllık AKP yönetiminde kadınların sistamatik olarak susturulduğuna dikkat çekerek bırakın kadınları gençlerin bile Türkiye’de artık otobüs ve metrolarda ayaklarını uzatarak yolculuk yapamadığını sürekli baskı altında tutulduğunu vurguladı.
El Mundo gazetesi, Türkiye’deki ailelerin kaç çocuk yapması gerektiğine bile karışan bir başbakanın, yardımcısı Arınç tarafından “kadınların yüksek sesle gülmemesi gerekir” sözlerininde normal karşılanması gerektiğine işaret etti.
İSPANYOL GENÇLERİ: İRAN'DAKİ MOLLA REJİMİ GİBİ...

Bu arada Arınç’ın sözlerine İspanya’da hem sosyal medyadan hem de okuyucu köşelerinden büyük tepki geldi. İspanyol gençler Arınç’ın sözlerinin İran’daki molla rejimini hatırlattığına vurgu yaparak“Bu ülkede espriyi bile günah saymışlardı, başbakan yardımcısının kahkahayı yasaklama ile yakında espriyede el atacak” dedile

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/100081/Arinc_a_en_agir_tepki_ispanya_dan.html

gec bile kaldilar...vallahi bi tarafta masum insanlar katlediliyor kimsenin sesi cikmiyor..adam boyle dedi diye tepki yagiyor..verin gazi...pislikler bizim ic islerimize karismasinlar artik.

Ya Ispanya, sen kim oluyorsun Allah askina? Nesin, sana mi düstü Türk kadinin yasamini degerlendirmek?
Sen önce git de igrenc turistik adanda sokagin ortasinda seks yapan vatandaslarina/turistlerine sahip cik.

Dogru soylemis. Ulkemizde korkudan sesini cikartamayan basinin yerine konusmus. Bu da bizim ayibimiz iste. Ortalik cakma haci hocalara, seyhlere, mollalara kaldi ki millete ahlak ahlak diye bagiranlar en ahlaksizlardir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Danimarka 'dan da tepki gelmis.gelmeyen ulke olur mu acaba?
Misir ,Arabistan ,Afganistan haric tepki vermeyen olmaz bence.

gec bile kaldilar...vallahi bi tarafta masum insanlar katlediliyor kimsenin sesi cikmiyor..adam boyle dedi diye tepki yagiyor..verin gazi...pislikler bizim ic islerimize karismasinlar artik.

Masum insanlar öldürülürken kahkaha atılmamalı gibi demeçler vermek hatalı. Önce masum insanların öldürülmesini durdurmalı Bülent Arınç. 3 günlük yas için mi kahkaha atmayın dedi ki?

Masum insanlar öldürülürken kahkaha atılmamalı gibi demeçler vermek hatalı. Önce masum insanların öldürülmesini durdurmalı Bülent Arınç. 3 günlük yas için mi kahkaha atmayın dedi ki?

Ben zaten Arincin her dedigini onaylamiyorum…hatta bana gore bu tutumu yanlis bile…ama dis ulkelerin bizim islerimize bu kadar karismasi sacma…
Onlar kendi ulkelerini temizlesinler once…yani tepki vere vere buna mi vermisler? Masumlari katleden ulkeye destek yagdirirken bu kadar sacma birseyle ugrasmislar…bu neyi gosteriyor?? Hepsi pusuda Turkiyede birsey olsada ortalik karissa…gercekten oyle boyle degil bunlar sinsiligi.

Ben zaten Arincin her dedigini onaylamiyorum…hatta bana gore bu tutumu yanlis bile…ama dis ulkelerin bizim islerimize bu kadar karismasi sacma…
Onlar kendi ulkelerini temizlesinler once…yani tepki vere vere buna mi vermisler? Masumlari katleden ulkeye destek yagdirirken bu kadar sacma birseyle ugrasmislar…bu neyi gosteriyor?? Hepsi pusuda Turkiyede birsey olsada ortalik karissa…gercekten oyle boyle degil bunlar sinsiligi.

Avrupa Birliği'ne girelim diye içişlerimize karıştıran biziz zaten. Keşke sadece buna karışsalar.

Arınç'a gelince acaba Filistin ve Irak'ta akan kanları unutturmak için mi bunları söyledi?

Avrupa Birliği'ne girelim diye içişlerimize karıştıran biziz zaten. Keşke sadece buna karışsalar.

Arınç'a gelince acaba Filistin ve Irak'ta akan kanları unutturmak için mi bunları söyledi?

Avrupa birligininde bi ozelligi kalmadi merak etme...Avrupa gercekten cok iyi durumda degil...vergilerin katillere gitmesi gercekten cok aci mesela..

bilemiycem ne niyetle soylendi...ama sunu diyebilirimki adam bir cok sey demis..kadina edebin yakistigini soylemis ama icinden cimbizla millet bu cumleleri secmis...halbuki adam bir suru birseyler anlatmis...kisacasi isimize geleni ayiklamisiz...

kaldiki bu adamin ara ara sacmaladigi kanisindayim.

Son düzenleme:
Back