Arınç: Umarım Erdoğan’a verdiğim cevaplardan ders çıkarılmıştır

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le birlikte AKP’nin şu anda aktif siyasetin içinde yer almayan partinin ‘ağır topları’yla bir araya gelen partinin ‘özgül ağırlığı’ Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaşadığı polemik için “Ben cevap verdim, edepli terbiyeli cevaplardır bunlar. Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır” diye konuştu.

Fotoğraf: DHA

Geçtiğimiz salı akşamı ‘Ak Saray’da üç saat süren bir yemekte Erdoğan’la bir araya gelen Gül’ün, Arınç ve partinin ‘muhalif kanadı’nın etkili isimleriyle görüşecek olması, kulislerde Gül’ün bir arabuluculuk girişiminde bulunduğu izlenimi vermişti.

Abdullah Gül, Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün arasında, Arınç’ın Ankara Söğütözü’ndeki evinde gerçekleşen iki buçuk saatlik görüşmenin ardından Habertürk’e konuşan Arınç, görüşmeye farklı anlamlar yüklememek gerektiğini belirtti.

Dört ismi kendisinin davet ettiğini ifade eden Arınç, “Mesele bundan ibaret, dostane bir ziyaret. Bir araya geldik. Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok” dedi.

‘Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır’
“Erdoğan’a kırgın mısınız?” sorusunu yanıtlayan Arınç şunları söyledi: “Hissi konulara girmemek lazım. Ben cevap verdim, edepli terbiyeli cevaplardır bunlar. Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu.”

‘Güneş görmemiş hakikatler’
Erdoğan’ın Dolmabahçe mutabakatından önceden haberdar olduğunu söylemesiyletartışmayı başlatan Arınç’a Erdoğan’dan “O zat dürüst değil” yanıtı gelmişti. Bülent Arınç ise topu Dolmabahçe mutabakatında yer alan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’a atarak, ‘gerçekleri’ onun namusuna emanet ettiğini açıklamıştı.

Arınç’ın “Bu çınarın gölgesinde güneş görmemiş daha birçok hakikat var”dediği yazılı açıklamasını da saat 17:25’te yapması dikkat çekmişti.

http://www.diken.com.tr/ozgul-agirlik-arinc-umarim-erdogana-verdigim-cevaplardan-ders-cikarilmistir/

Arınç’ın “Bu çınarın gölgesinde güneş görmemiş daha birçok hakikat var”dediği yazılı açıklamasını da saat 17:25’te yapması dikkat çekmişti.

öncelikle bülent Arınca kocaman kocaman alkışlar
seviyorum ben bu adamı

eee boşuna dememişler doğru söyleyen dokuz köyden kovulur dıye RTE seni gözden çıkardı sayın Arınç.

Birileri gul ile arinc ile görüşüp cemaatle barismak mi istiyor acaba? Cok ciddi dedikodular var bu yönde.

Ne diyelim hayillisi. Oyle bir sey olunca burdakileri görmek komedi olacak

Son düzenleme:
akp kaynıyor.hayrunisa gül de konuşacaktı abdullah gül izin vermedi.keşke tüm susanlar artık konuşmaya başlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…