Arınç gerçeği açıkladı...

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.870
178
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Soıma'da yerdeki bir vatandaşı tekmeleyen Yusuf Yerkel'in bu davranışı ile ilgili olarak "Bu çok feci bir olay. Yerde olan bir insana niçin tekme atılır? Rapor trajikomik bir olay." diye konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de Yerkel'in bu olaydan sonra bir hafta işgöremezlik raporu aldığını açıklamıştı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın müşaviri Yusuf Yerkel'in bir kişiyi yerde tekmelemesiyle ilgili olarak da şunları söyledi;

“Ben de o görüntüleri izledim. Bizim arkamızdaydı , ben görmedim o olayı. Çıplak gözle baktığım zaman, yerden birisi var, iki emniyetçi etkisiz hale getirmiş ve isminden bahsettiğimiz kişi onu tekmeliyor. Bu çok feci bir olay. Yerde olan bir insana niçin tekme atılır? Kendisi galiba “Üzüntü duydum, keşke olmasaydı” diye beyanda bulunmuş. Bu olayı tasvip etmediğimi söylüyorum. Yerde yatan kişiye tekme atmış. Yerdeki kişi şikayetçi olmuş dava açılabilir. İdari yönden bir soruşturmaya tabi olabilir, onu atayan kurum bunun sonucuna göre gerekeni yapar.

.
Arınç Yerkel’in olaydan sonra yedi gün iş göremezlik raporu almasıyla ilgili olarak da;

“Rapor trajikomik bir olay. Hükümet tabibine gidersin, ‘Şikayetim var’ derseniz, doktor rapor verebilir. Doktoru suçlamıyorum. Burada olaydan sonrasına dair bir rapor verildiği görülüyor. O kişiyle bir çekişme olsa kendisi de darp edilmiş olsa bu konuyu anlayabilirdik. “ diye konuştu

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=26462562

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geri adimlar başladı..!!

O sayfa sayfa savunanlarin akli karisacak ama simdi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Nabız ölçüldü Huseyın Çeliğin ''kendisini savundu '' lafı büyük tepki çekti.Napalım da sağlam bir manevra yapalım dediler.
Arkayı toparlama işi bu defa Arınç'a düştü.
Yakında ipi çekilir yusufçuğun.Bana öyle geliyor.Malum önümüz seçim.Sağlam bir şov lazım.

Memlekette bu iktidarin yaptigi, yaptirdigi, veya sebep oldugu trajikomik olay eksikligi mi vardir? Gun gecmiyor ki bir tanesini daha duymayalim.. Memleket tiyatro sahnesine donmus, pembe dizi seyrediyoruz hergun.. Bakalim yarin ne olacak, ayyy cok heycanli diyerekten.. Arinc trajikomik olay tesbitine baslamasin, sonunu bulamayacagi gibi partiden afaroz edildigi ile kalir sonunda... AKP varken traji komik olaylar bitmez cunki..

Bu Yerkel denilen vatandas da sozumona tekmeledigi sahis kendinden sikayetci olursa diyerekten onlem baabinda bir rapor alivermis kendine... Boyle bir hukuk sistemimiz varken ille de ise yarar nasilsa... Koskoca musavir basbakani korurken ayagini bu yerdeki vatandas yuzunden incitti sonucta...

arınç, hahaha-hihihili, inşallah maşallah, kediciklerlerle uğraşsaymış .

Arinc bu hukumetin dengeleyen adamidir, sivrilikleri ortme isi hep onun roludur, o da yapar...
Ayni senaryo, sivri aciklamalar, buyuk tepkiler, ve sahne onun...

5 dakika önce izledim bende basın açıklamasını, sinirim bozuldu, kıkır kıkır gülüyorum evde kendi kendime. İmkanınız varsa bulun izleyin. Başbakanın o kargaşada bir babacan Hulusi Kentmen tonlamasıyla söylediğini iddia ettiği sözler, o sözlerden sonra utanıp başını öne eğerek alandan uzaklaştığı söylenen kızlar vs. Bir de şey var, Arınç tam görmemiş ama Başbakan yardım etmeye çalışmış olamaz mıymış? İsrail dölü lafı kesinlikle söylenmemiş, basın durumu başarıyla idare etse de videoya bakıp başbakanı bu sözü söylemekle itham ederek hata yapmış. Anlatmakla olmuyor bulun izleyin cidden.

Son düzenleme:
Arınç sürekli evi dağıtan çocuklarının arkasından evi toplayan anne gibi.
Biz göreceğimizi gördük.

LG-P710 Tapatalk

Simdilik onun ipi çekilir,yani daha dogrusu öyle bir görüntü çikar fakat yusuf yerkel sonuçta basbakanin gözünde kesinlike büyümüstür.
Öyle olmasaydi zaten basbakan ilk günde bile kendisi yusuf'a tekme atarak isten atardi. Yani demek istedigim, bu adam ilerde bakan felan olur, aha surda yaziyorum ben.

Ayrica bu olayi savunanlar asla tükürdügünü geri yallamazlar, yani öyle birseyi daha hiç görmedim. Simdi kesin "bunu baski altinda yapmak zorunda kaldilar" felan gibi laflar zirvalarlar ve yine yusuf'u savunurlar. Nede olsa o yerdeki adam provokatör onlarin gözünde ve provakatörler, bildigin gibi, insan degillerki, ancak bir böcek, karanca kadar degerleri var. Ve Yusuf o karancalari ezmekte çok hakli

Sadece soyleyip sonra kenare cekilmekle hicbir sonuc alinmaz. Artik karnimiz tok. Laf degil icraat istiyoruz

Provokator de degil madenciymis. Hani onlar provokator acisi olan sokaklara cikmaz diyenlere TGBli diyenlere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…