• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARI YUVASI NAPSAMKI ?

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar, evet konu ari yuvasi.. bu konularda oldukca hassassim.. odama minicik bir yuva yapmis.. ve ben asla o yuvayi bozamam.. simdi disariya cikardim pencereyi kapattim icereye girmek icin cabaladikca, cabaliyor.. ari deyip gecmicem vicdanim sizladi.. annemde birak disarda dursun diyor.. napsamki simdi ? Galiba yavrusumu deniyor onuda bilemiyorum, dogmamis yavrusu yumurta gibi birsey, yuvanin icinde.. akil verin..

Merhaba arkadaslar, evet konu ari yuvasi.. bu konularda oldukca hassassim.. odama minicik bir yuva yapmis.. ve ben asla o yuvayi bozamam.. simdi disariya cikardim pencereyi kapattim icereye girmek icin cabaladikca, cabaliyor.. ari deyip gecmicem vicdanim sizladi.. annemde birak disarda dursun diyor.. napsamki simdi ? Galiba yavrusumu deniyor onuda bilemiyorum, dogmamis yavrusu yumurta gibi birsey, yuvanin icinde.. akil verin..
valla benim arı alerjim oldugu için ben o yuvayı mecbur bozardım.
zaten kovandan dışlanmış arıdır o. merak etme başka yere yuva yapar.

Cnm bende hoslanmiom ve bazilari uzerime uzerime geliyor pencereyi actigimda.. megerse yuva yapmis.. yuvanin icinde minnacik beyaz bisi var.. yavrusu galiba..
yawru olamaz. ya cok detayı var şimdi girmeyeyim. de sen yuvayı bozabilirsin. onlar yeniden yapar.
yada ac pencereyi kovan kursunlar. kralice arı da gelsin. ohhh sokula sokula yaşarsınız.
br muddette camları kapalı tutun acmayın.

Yuvasını mi çıkardınız anlamadım ?
Yok cikarmadim.. gunlerdir ztn gidip geliyorlardi.. minicik bir yuva yapmis .. icinde beyaz bisi var oda yumurtasi galiba.. simdi cildirio hala disarda odaya girmeye calisiyor..

yuvası işe cıkar . basıl yasıcan

Uyurken beni bi kere soktular kulağımın arkasından :D aglamaktan bayıldım o sesi hala kulağımda bence mecbur bozucaksiniz doğanın kanunu bu evde olmaz kovan :D

Gercekte gormedim, ama arilar uzerine bir program yapmislardi.. oradan gormustum kraliceyi :kahve:
bir arkdaşda yazmış evde kovan olmaz. biz nasıl agacta kovanlarının yanına ev yapmıyorsak yada gidip o dala oturmuyorsak onlar sizin alanıza girmemeli.
hani karınca gibi degiller...
balkonda bile yuva yapsalar okey. o balkona cıkmam. ama evin için ayrı birşey
kaldı ki benim evin dış catı kenrarında arı yuvası var ben hiç elllemem. catıya cıkmadıgıma göre sorun yok. yaşayıp dursunlar...

Uyuz oldum.. kasinmaya basladim..anneme dedim caresine bakalim.. kapattik o yuvayi .. napalim odamin icinde ..

Arı görmeye tahammülüm yok, yaz ayını sırf bu yüzden sevmiyorum çok korkuyorum elimde değil.. Ağvada başbaşa tatile gittik eşimle, oda bizim için hazırlanmış vs. 1 tane arı gördüm perde de hemen odayı değiştik tekrar hazırlandı başka oda vs düşünün :(

Back
X