Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğriçayır marka kullandım canım. İnternetten sipariş veriliyorpoyrazya hangi marka kullandın insallah banada fayda eder
Hangi marka aldinizArkadaslar benim eylülde olumsuz bir tüp bebek denemem oldu. Yumurta rezervim az. Tedavi sirasinda ultrasonda 3 yumurta görülüyordu ancak 2 tanesi toplanabildi. Bunlardan da sadece biri döllendi. Oda pek kaliteli değildi tutmadi zaten. Bende arı sütü aldim onu kullaniyorum. Benim gibi olupta faydasini gören var mi ?
Eğriçayır aldim canımHangi marka aldiniz
Hayirli olsun,insallah faydasini goruruzEğriçayır aldim canım
Sizde mi kullaniyorsunuzHayirli olsun,insallah faydasini goruruz
Evet bemde arifoglu kullaniyorumSizde mi kullaniyorsunuz
Iyi ki yazdin canim. Benjm amh aslinda cok düşük değil. 0.98. Ama 2 yumurta ancak toplanabildi. Onunda 1 tanesi döllendi. Cok kaliteli değildi tutmadi. Bende bi daha ki tedaviye kadar ari sütü kullanaym dedimMerhaba ben de egricayir marka ari sütü aldim tup bebek tedavisine başlamadan iki kutu tükettim.amh 0.64 olduğundan yunurta rezervimi kuvvetlendirir ümidiyle aldim.endrometriozis hastasi olduğum için 6 yunurta cikti fakat bunlardan 2 tanesi dollendi.benim estradiol seviyem çok yuksekti yanında başka ilaçlarda kullandım tedaviye baslayacagim ay bi baktım 52 ye düşmüş çok şaşırdım ari sutunun de vesile olduğunu düşünüyorum hatta alerjisi olmayanlar için mutlaka öneriyorum denemeler zarar gelmez.
Ben arı sütü bal polen karışımı kullandığım zaman ayda 2 kere yumurtluyorum farklı zamanlarda senede 2 kez 2 yumurta atıyorsam bu karışımı her kullandığımda kendiliğinden 2 yumurta oluyor yumurtlama sorunum yok ayrıca sadece kaliteli güzel olması derdim 2 bebeğimi kaybettim eşimde kullanıyor bende
Ben de kullanıyorum, solda 2 yumurta görmüştü doktor, kullandıktan sonra solda 5 dedi :)) Ben ona bağladım. Hatta geçen Tıp fakültesinde 7 saydı :)
Arı sütü+bal+polen+propolis