arkadadaşlar arı sütü kullanan varmı nasıl kullanıyorsunuz ne kadar ?
yararları olduğunu duydum zararları da varmı bilgisi olanlar kullananlar fikir istiyorum .
teşekkürler
arkadadaşlar arı sütü kullanan varmı nasıl kullanıyorsunuz ne kadar ?
yararları olduğunu duydum zararları da varmı bilgisi olanlar kullananlar fikir istiyorum .
teşekkürler
gerçeğini bulabilirsen ve bütçen uygunsa hiç düşünme al .ama ben aslını bulamadım..bulduklarım uygun fiyatlıydı aslı gibi gelmedi ve bıraktım o yüzden.bir de şişenin dibine çökeni makbulmuş yüzeyde yüzeni çoğu zaman nişastaymış..
benim bildiklerim bunlar
benm baban arıcılık yapıyor ondan bildigim kadariyla, kesinlikle arısütüne matal kaşık,çatal vb dokundurmuyorsunuz,tahta kaşık vb kullanabilirsiniz.metal ile temas ettigi zaman yapısını bozuyor.gunluk sabah aç ,akşam uyumadan once 5 er gram sade tuketebilirsiniz.sade tadı biraz tuaf gelebilir oyuzden varsa bal ile karıstırıp tuketin.sade olarak kesinlikle güneş ışığına hatta gün ışıgına maruz bırakmayın ve buzdolabında muhafaza edin.
bende kullanıyorum bebiş için :)
ben bi aktardan alcam aktar tanıdık bana yalan yanlış bişey vermez diye düşünüyorum ama fiyatı 8 tl civarı sanırım küçük bi şişede oluyomuş sanırım bu hakiki değil çünkü fiyatı uygun
balla karıştırmadan içmek için dil altına kaoyun bikaç saniye sonra yutun yazıyo internette bu konuda bilgin varmı ? şimdi hakiki balı nerden bulcam ki? hepsi karıştırılmış şeker gligoz (( bi zararı olurmu piyasa balıyla karıştırsam
ben bi aktardan alcam aktar tanıdık bana yalan yanlış bişey vermez diye düşünüyorum ama fiyatı 8 tl civarı sanırım küçük bi şişede oluyomuş sanırım bu hakiki değil çünkü fiyatı uygun
balla karıştırmadan içmek için dil altına kaoyun bikaç saniye sonra yutun yazıyo internette bu konuda bilgin varmı ? şimdi hakiki balı nerden bulcam ki? hepsi karıştırılmış şeker gligoz (( bi zararı olurmu piyasa balıyla karıştırsam
kızıma arı sütü +polen+bal karışımı kullanıyoruz
aktardan alıyorum 12 tl fiyatı ama küçücük bir kavanoz
çok yoğun dibine çöküyor sürekli karıştırmak zorundasın
metal kaşık sokmak yok içinde küçücük bir kaşık çıkıyor
onla sabah akşam veriyorum
sizin bahsettiğiniz sade arı sütü sanırım
ben de bitkisel ürünler satan bir marketten aldım daha doğrusu kadın çok övdü dayanamadım ben de :) sabah akşam dil altında bekletiyosun az bi miktar. tadı çok kötü bir de kiloaldırır mı ki aynı zamanda diyetle de uğraşmayayım
ben temin edebilirim.eşim sayesinde buldum.ürünler doğal,ilaç değil,takviye olarak kullanıyorsunuz.memnun kalmazsanız ücret ödemeden iade edebilrsiniz.