ARI SÜTÜ ve YUMURTALIK REZERVİ HAKKINDA..

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.351
Arkadaşlar

bende rezerv düşüklüğü var.
ultrasonda adetin ikinci günü doktorum en fazla 5 antral folikül sayıyor ki bu ay sadece 3 tane vardı ..AMH en son 1,21 di ... fsh : 4,5 lh 3,50 civarında

duyan,kullanan kullanmayı düşünen varmı bilmiyorum ...
ama Arı Sütü hakkında fikri olan bilgisi olan lütfen paylaşsın ..

internette de araştırdım , aktarlara da sordum. bunlar kaliteli ürünler satan büyük aktarlar.
yumurta üretimine çok faydası varmış... rezervi ve yumurta kalitesini ciddi şekilde arttırıyormuş ..

aktardaki adam ki satmak istese birçok şey satar yalanla dolanla ama dediki abla bu işin kilit noktası arı sütü ..
kaliteli gerçek bir arı sütü al ve bal ile karıştır ye .. kesinlikle faydasını göreceksin ..

hatta bir tane markayı ısrarla tavsiye ediyyorlar.

Eğriçayır diye bir marka bal üretimi konusunda en iyi firma imiş Mersinde üretiliyor..
bu firmanın arı sütü va balını ısrarla tavsiye ediyorlar.
internette araştırdım gerçekten duayen bir firma ..
ben balını aldım arı sütünü de kalmamıştı farklı bir markadan aldım kullanmaya başladım .

Arı sütü konusunda sizin söyleyeceğiniz birşeyler var mı kullannan vs.

Ben eğriçayırın arı sütü bal polen karışımını kullanıyorum 1 haftadır. Elimdeki bitsin kapsül halinde olan arı sütü alıcam. İnş faydasını görürüm

Size ancak şunu söyleyebilirim ..
4-5 ay adetimin 2. günü antral folikül sayıldı .. 27 yaşındayım ve benim yaşımdaki birinde en az 10 tane olmalıymış ama bende hep 3-5 arası görüldü ... ( ki bunların çok önemi var tüp bebek tedavisinde .. çok olması demek kaliteli yumurta bulabilme ihtimalinin yüksek olması ve yumurta rezervinin iyi durumda olması demek)
sonra arı sütü kullandım tam 21 gün ve adet oldum
yine adetimin 2. günü gittim
tam 8-9 adet antral folikül sayıldı ultrasonda ..
aylarca 5 i geçmeyen bu ay arı sütü ve bal sonrası 8-9 adet oldu ..

bende eğriçayır adlı marka bal kullanıyorum
arı sütü faydasını tam bilmediğimden ilk etapta BALTEK diye bir marka aldım ..
çünkü eğriçayır 120 baltek 35 tl idi .. faydasından emin olmadan almak istemedim eğriçayır..

ama bu ay arısütünü de eğriçayır dan alıcam faydasını kendi vücudumda kanıtladım çünkü
kullandığımbal zaten eğri çayır

Teşekkür ederiz benim de yumurta rezervim çok çok düşük 2-3 folikül görülüyo ama tek yumurta büyüyo. İnş faydasını görürüz

Teşekkür ederiz benim de yumurta rezervim çok çok düşük 2-3 folikül görülüyo ama tek yumurta büyüyo. İnş faydasını görürüz

RİCA EDERİM KESİNLİKLE düzenli kullanın sabah aç karnına 1,5 gram civarı ve plastik ya da thta kaşıkla olsun..
kaşığa alın üzerine bal gezdirin ağzınıza atın dilinizin altında dolaştırın biraz sonra yutun .. üzerine su vs içmeyin .
inaşallah faydası olur

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU
Adetliyken kaç folikül görülüyor. Amh aşılama için düşük değil mş

Adetliyken kaç folikül görülüyor. Amh aşılama için düşük değil mş
detın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı ne durumdayım sence

kızlar merhaba adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

evet arı sütü cok faydali universitese biyoloji hocam anlatmisti. bende kullaniyorum polen de kullaniyorum. kullandigim ilk ay ilk kez kendiligimden hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldu simdi bekliyorum bakalim

evet arı sütü cok faydali universitese biyoloji hocam anlatmisti. bende kullaniyorum polen de kullaniyorum. kullandigim ilk ay ilk kez kendiligimden hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldu simdi bekliyorum bakalim

MERHABA markası eğriçayır olanının mı kullandınız benımde amh değerim çok düşük 0.30 malesef ki en fazla 1 aten yumurtam olusabılıyor cevaplarsanız çok sevınır. sımdıden tesekkurler..

Bu ari sutu bal polen karisimini surekli mi kullanmamiz gerekli yoksa sadece yumurtlamaya kadar mi?

Bir akrabamın 5 yıldır çocuğu olmuyordu..
Yumurtlama sorunu vardı bide çikolata kisti.. şuan 5 aylık hamile ve arı sütü propolis kullanmış eşi de kendı de..
Benim iki NEGATİF tüp bebek deneyimim var..
Temmuzda 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse..
1 haftadır arı sütü propolis kullanıyorum...
Inşallah faydasını bende görürüm.. burda bikac arkadaşa da tevsiye ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…