• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arı sütü + polen + bal karışımı öneririm

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!

kızlar gelinimiz kullanmıştı banada demişti ama ben dahayeni alma fırsatı buldum ve yeni araştırdım inanılmaz bir mucize.. gelinimiz hiç bi tedavi yaptırmadan 7 8 ay sonra hamile kaldı. bebeği doğdu 6 aylık şuan :):) bende buğün aldım eşim ve kendim yiyoruz ... kullanan varsa yazabilir... kullanmayı düşünenler daha fazla düşünmesinler bence.. sperm sayısını ve kalitesini yükseltiyor embriyo oluşumunda yardımcı .. yumurta çoğaltıyor. yumurta çatlamaya yardımcı ... yorumları bekliorum kardeşlerim..:13::16:

Peki nasil kullanmamaiz gerekir, ne sıklikta? Nelere faydali?
canım ğünde 3 defa cay kaşığı yeterli tok aç farketmez.. sperm sayısını ve kalitesini yükseltiyor embriyo oluşumunda yardımcı .. yumurta çoğaltıyor. yumurta çatlamaya yardımcı . yukarda linkini verdm orda ayrıntılı yazıo oraya tıkla

canım ğünde 3 defa cay kaşığı yeterli tok aç farketmez.. sperm sayısını ve kalitesini yükseltiyor embriyo oluşumunda yardımcı .. yumurta çoğaltıyor. yumurta çatlamaya yardımcı . yukarda linkini verdm orda ayrıntılı yazıo oraya tıkla
Sizmi karışımı yapiyorsunuz hazirmi aliyorsunuz

Sizmi karışımı yapiyorsunuz hazirmi aliyorsunuz

canm bizim gelin söledide ama ben aynsını bulamadım markasını öğrenicem salı günü ama ben aldım hazır şimdilik idare etsin boş geçmeim die . ama gelininkide hazır dı ama markası arı sütü polen dediöle bimarkada bulamıorum araştrdm . salı gidicem geline kavonozuna bakıcam sizede sölerim tatlm oda hazır ama çok memnun kaldı onunda sebepsiz cocuğuolmadı 1 sene baldan sonra oldu... ben salı yazarım buraya canm linkinifalanda atarım mutlaka alın derim

canm bizim gelin söledide ama ben aynsını bulamadım markasını öğrenicem salı günü ama ben aldım hazır şimdilik idare etsin boş geçmeim die . ama gelininkide hazır dı ama markası arı sütü polen dediöle bimarkada bulamıorum araştrdm . salı gidicem geline kavonozuna bakıcam sizede sölerim tatlm oda hazır ama çok memnun kaldı onunda sebepsiz cocuğuolmadı 1 sene baldan sonra oldu... ben salı yazarım buraya canm linkinifalanda atarım mutlaka alın derim

Çok sagolun balparmagin apitera adli karışımı var eczanelerde varmis olmadı ondan aliyim

gittin mi bacım geline? kavanoza baktın mı?hadi yaz artık:)

tamam tatlım unutmadım kesinlikle .. inşallah palı bişideğildir geçen sen 28tl miş ama bakalım :(

Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!

kızlar gelinimiz kullanmıştı banada demişti ama ben dahayeni alma fırsatı buldum ve yeni araştırdım inanılmaz bir mucize.. gelinimiz hiç bi tedavi yaptırmadan 7 8 ay sonra hamile kaldı. bebeği doğdu 6 aylık şuan :):) bende buğün aldım eşim ve kendim yiyoruz ... kullanan varsa yazabilir... kullanmayı düşünenler daha fazla düşünmesinler bence.. sperm sayısını ve kalitesini yükseltiyor embriyo oluşumunda yardımcı .. yumurta çoğaltıyor. yumurta çatlamaya yardımcı ... yorumları bekliorum kardeşlerim..:13::16:

evde var da yemiyoruz:52: bilsek kalmazdı bile:52: hemen eşime ve bana hiç olmasa günde 1 kaşık zorla artık :52:

evde var da yemiyoruz:52: Bilsek kalmazdı bile:52: Hemen eşime ve bana hiç olmasa günde 1 kaşık zorla artık :52:
cevher ewindeymş habern yok kızzz :9: Eşinle ye benm eşimm ıyyyk dioher seferin de ama mecbuuurrr napacaaaannn :):):) adını yazıcam onu alın bende aldım ama orj. Değil idare edeyim boş kalmaktansa. Adını öğreneim yazıcam buraa :):):) 3öğün yerseniz ne ğüzl olur zaten küçüçük şey 3 kaşıkta bitiiii :):):)

Back