• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arı sütü ,bal,polen veee testere dişli aslan pençesi....

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
merhaba bunları kullanıp faydasını gören varmı? benim adetlerim düzenli ama fsh çok yüksek. adete iki gün var şimdi kullansam sorun olur mu acaba kullananlar faydasını görenler umut olun lütfen. yumurtlama bozukluğu var yumurtam olmuyor kalitesiz oluyor onun için arı sütü bal polen kullanıcam fsh için se testere dişli aslan pencesi ikisini aynı anda kullansam sıkıntı olur mu ki ?? olmuyor kalitesiz oluyor onun için arı sütü bal polen kullanıcam fsh için se tester

merhaba bunları kullanıp faydasını gören varmı? benim adetlerim düzenli ama fsh çok yüksek. adete iki gün var şimdi kullansam sorun olur mu acaba kullananlar faydasını görenler umut olun lütfen. yumurtlama bozukluğu var yumurtam olmuyor kalitesiz oluyor onun için arı sütü bal polen kullanıcam fsh için se testere dişli aslan pencesi ikisini aynı anda kullansam sıkıntı olur mu ki ?? olmuyor kalitesiz oluyor onun için arı sütü bal polen kullanıcam fsh için se tester
bnmde fsh sınırda hayıt suyu ve testere dıslı aslan pencesı içiorum bende zararı yok bnm kız arkdsmn da fsh cok yuksek o bunları kullandı ve düşürdü

merhaba, bende ikisini bir kullaniyorum hic bir zarari yok. bende sorun yok ama bebek istiyoruz yine yasta az ileri olunca takviye amacli aliyorum.

Back