Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh yükselen bi hormon değil yaş ilerdedikçe düşen bi hormon. Sadece bi nedenle yükselir o da pko başlarsa.pardon amh değerinizi yükseltti mi olacaktı
benim amh 0,01 yaşım 26 4 aylık evliyim . hamile kalabilmem için yumurtam olması lazım bi nevi amh yükselmesi gerekiyor dr ultrasonla baktı yumurtan yok ddi .Amh yükselen bi hormon değil yaş ilerdedikçe düşen bi hormon. Sadece bi nedenle yükselir o da pko başlarsa.
Hiç yumurta olmayacağını sanmıyorum. Olgun yumurta yoktur bence. İbrahim Saraçoğlu bu durumla ilgili bişeyler anlatıyordı bi bitki söylüyordu ama adını hatırlayamadım. Bi araştır istersen.benim amh 0,01 yaşım 26 4 aylık evliyim . hamile kalabilmem için yumurtam olması lazım bi nevi amh yükselmesi gerekiyor dr ultrasonla baktı yumurtan yok ddi .
60 gün adetim gecikti ilaçla adet oldum canım. O ara dr ultrasonla baktı bana da gösterdi bak hiç yumurtan yok boş ddiHiç yumurta olmayacağını sanmıyorum. Olgun yumurta yoktur bence. İbrahim Saraçoğlu bu durumla ilgili bişeyler anlatıyordı bi bitki söylüyordu ama adını hatırlayamadım. Bi araştır istersen.
Anladım canım. Allah şifa versin. Bi çaresi vardır ama illa ki pes etme çok gençsin.60 gün adetim gecikti ilaçla adet oldum canım. O ara dr ultrasonla baktı bana da gösterdi bak hiç yumurtan yok boş ddi
inşallah canım dua et bol bol bana benim gbi olanlara olur mu hamile duası kabul olur derler. bende alternatif çözümler arıyorum . nasıl yumurtam olur çoğalır kaliteli olur ve nasıl döllenip sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım diye uğraşıyorum.Anladım canım. Allah şifa versin. Bi çaresi vardır ama illa ki pes etme çok gençsin.
Araştır canım. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim sana da en kısa sürede nasip etsin inşallah.inşallah canım dua et bol bol bana benim gbi olanlara olur mu hamile duası kabul olur derler. bende alternatif çözümler arıyorum . nasıl yumurtam olur çoğalır kaliteli olur ve nasıl döllenip sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım diye uğraşıyorum.
Amiin inşallah canım hayırlısıyla gelsinAraştır canım. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim sana da en kısa sürede nasip etsin inşallah.
Canımsın çok teşekkür ediyorum mesajin için. Bende günde iki defa biosteron sabahları trisequens. Sabah akşam arı sütü bal polen kullanıyordum. Aksattım bu aralar. Ama inşallah düzene girer değerlerimiz. şifamız bol olsunbenim yaklaşık iki ay önce amh değerim 0.33 idi. incir kürü yaptım.impryl (günde 1 kez), omega q10 ( günde 2 kez), d vit (5 damla), dhea 25 mg tb (günde 3 kez) kullandım. 1,5 ay bunları kullandım ve tekrar amh değerine baktırdım. 0,97 ye çıkmış.halen devam ediyorum.umutsuzluğa kapılma. demekki amh değeri değişebiliyormuş.
Merhaba, biraz süre geçmiş son yazılanların üstünden. Sonucunuzu merak ettim. Bir de incir kürü prolaktin yükselttiğini duydum, acaba küre devam ediyormusunuz? Ben de kullanmakta tedirginim deİncir kürü , 15 tane kuru incirı yıkayıp klorsuz suda 20 dk kaynatıyorum. Her gün içiyorum. Amh yükseltiyor arkadaşlar. Ilk amh değerim 0.33 tü 2 ay yoğun kullandım. 0.97 çıktı. Sonra kadın doğumcu bir arkadaşımız dhea kullan incirı bırak dedi. 6 ay bıraktım tekrar ölçüm yaptırdım. 0.22 ye düşmüş çok üzülmüştüm. Sonra tekrar incir kürüne başladım 0.44 sonrasında 0.53 çıktı. Şimdi tüp bebeğe devam ediyoruz. 2 yıl önce tek yumurta alınmıştı onada kalitesiz dediler olmadı. Şimdi 3 yumurta toplandı yumurtalar kaliteli ve embriyoda kaliteli dendi. 3 4 ay daha yumurta toplanacak. Sonra yükleme. Yaşım 40 . Yalnız doktorum farklı bir yöntem uyguluyor. Adetin başlagicindan tahmini 3 gün önce yumurtalara bakıyor ve aynı gün hormon tedavisine başlıyor. Kaç yumurta varsa hepsi büyüyor.