Çok teşekkür ederim yorumunuz için hem anne sütü hem de mama veriyorumÖncelikle tadım yaptırmanız bebeğinizin faydasına olacaktır. Bu sayede bebeğiniz besinleri ve tatlarını keşfederken aynı zamanda bir şeye alerjisi var mı diye gözlemlemenize olanak sağlar. Tavsiyem püre , bulamaç muhallebi yerine bire bir parmak şeklinde kesilmiş buharda haşlanmış sebzelerle gitmeniz. İlla püre kıvamında veriyorsanız blendr dan geçirmek yerine çatalla ezmeniz pütürlü besinleri redetmemesini sağlayacaktır. Emen bir bebek mi mama kullanan bir bebek mi bilemiyorum ama sanırım mama kullanan bir bebek. Üstteki bayana katılarak bebeğinize uygun içerikli ürünler alıp evde kendinizin hazırladığı mamalar daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.
Rica ederim. Ek gıdaya geçme düşüncesindeyseniz bebeğin yiyeceklerle temasına , dokunup kendinin keşfetmesine izin verirseniz uzun vadede yemek seçmeyen kendi yiyebilen bir bebeğiniz olur. Bir de paketli ürün ne kadar az o kadar sağlıklı olur bebeğiniz.Çok teşekkür ederim yorumunuz için hem anne sütü hem de mama veriyorum
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve öneriniz için bakıp deneyeceğim mutlakaRica ederim. Ek gıdaya geçme düşüncesindeyseniz bebeğin yiyeceklerle temasına , dokunup kendinin keşfetmesine izin verirseniz uzun vadede yemek seçmeyen kendi yiyebilen bir bebeğiniz olur. Bir de paketli ürün ne kadar az o kadar sağlıklı olur bebeğiniz.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Login • Instagram
Login • Instagram
Tadım döneminiz bittikten sonra böyle tarifler yaparak bebeğinize sunabilirsiniz
Bende ilk bebişi arı mamayla büyüttüm diğerlerini hiç sevmiyordu 1 yaşına kadar ondan vermek zorunda kaldım şuan prenses hazretleri 5 yaşında gayet iyi ve sağlıklı kilosu 24 ölmedi yani arı mama yediği için lakin içinde şeker var ondan çekincem ikinci bebemde arı mamayı hiç beğenmedi normal kutu mama kullanıyoruz 6 aylık oldu oda yani verebilirsiniz size kalmış bi öğünü arı mama verebilirsiniz yada en son yatmadan önce çünkü tok tutuyor su vermeyi unutmayın lütfenMerhaba hanımlar bebeğim 5 aylık ek gıdaya geçmek istiyorum doktorum kararıyla muz püresi verdim elma püresi verdim ve bugün de havuç vereceğim
ve arı mama da vermek istiyorum ama bebeğim beş aylık
Arı mamanın türleri var ve burada türleri çok bulunmuyor
4.aydan itibaren olanı mı vermeliyim yoksa klasik arı mama mı vermeliyim bebeğim 5 aylık
Ari mama nedir?
TesekkurlerBende merak edip baktım. Hazır ek gıda paketleri
Tabiki her öğünü arı mama olacak değilBende ilk bebişi arı mamayla büyüttüm diğerlerini hiç sevmiyordu 1 yaşına kadar ondan vermek zorunda kaldım şuan prenses hazretleri 5 yaşında gayet iyi ve sağlıklı kilosu 24 ölmedi yani arı mama yediği için lakin içinde şeker var ondan çekincem ikinci bebemde arı mamayı hiç beğenmedi normal kutu mama kullanıyoruz 6 aylık oldu oda yani verebilirsiniz size kalmış bi öğünü arı mama verebilirsiniz yada en son yatmadan önce çünkü tok tutuyor su vermeyi unutmayın lütfen
Teşekkür ederim ayrıcaBende ilk bebişi arı mamayla büyüttüm diğerlerini hiç sevmiyordu 1 yaşına kadar ondan vermek zorunda kaldım şuan prenses hazretleri 5 yaşında gayet iyi ve sağlıklı kilosu 24 ölmedi yani arı mama yediği için lakin içinde şeker var ondan çekincem ikinci bebemde arı mamayı hiç beğenmedi normal kutu mama kullanıyoruz 6 aylık oldu oda yani verebilirsiniz size kalmış bi öğünü arı mama verebilirsiniz yada en son yatmadan önce çünkü tok tutuyor su vermeyi unutmayın lütfen
Bende bebeğim verdim hatta arı mama ile ilgili çok tarif var .gece meyve ile karıştırdım verdim günde 1 kez olacak şekilde gerçekten tok tutuyor su ile yaptım zaten şu şeker dengeliyordu .yedirebilirsiniz eskiden annelerimiz hepimiz onunla büyüttü Allah'a şükür sağlıklyiz avukatiz Dr mühendis vsMerhaba hanımlar bebeğim 5 aylık ek gıdaya geçmek istiyorum doktorum kararıyla muz püresi verdim elma püresi verdim ve bugün de havuç vereceğim
ve arı mama da vermek istiyorum ama bebeğim beş aylık
Arı mamanın türleri var ve burada türleri çok bulunmuyor
4.aydan itibaren olanı mı vermeliyim yoksa klasik arı mama mı vermeliyim bebeğim 5 aylık
Tabiki her öğünü arı mama olacak değil
Bi öğün sadece o da gece vermeyi düşünüyorum
Maşallah buradaki anneler prof sanırlar kendilerini
Çok teşekkür ederimBende bebeğim verdim hatta arı mama ile ilgili çok tarif var .gece meyve ile karıştırdım verdim günde 1 kez olacak şekilde gerçekten tok tutuyor su ile yaptım zaten şu şeker dengeliyordu .yedirebilirsiniz eskiden annelerimiz hepimiz onunla büyüttü Allah'a şükür sağlıklyiz avukatiz Dr mühendis vsbişey olmuyor emzirin gece 1 kere meyveli olacak şekilde verin