Arhan'ım canım oğlum

Cucu

Eski momofboys
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
1.773
2.758
Her doğum hikayesini okuduğumda Allah'ım nasip et diye dua ediyordum

Geçen sene tam da bugün yaşadığım bulantılar sonucu doktora gitmeye karar vermiştim.Midemde kesinlikle bir sorun olduğunu düşünüyordum.Çünkü hamileliği bana düşündürmeyecek bir hikayem vardı.
Evliliğimin 3yılı hiç korunmama rağmen hamile kalamamıştım 3yılın sonunda tedavi sonucu hamile kaldım nasıl bir mutluluktu anlatamam ama düşükle sonuçlanmıştı ve sonrasında 2duşuk daha yaşadım.
uzun tetkikler sonucu kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendik ve tekrar hamile kaldığımda her gün iğne olacaktım.
Son düşüğümün üstünden 6ay geçmişti tekrar tedavi sürecimiz başladı.İlaçlar iğneler yok olmamıştı hamile kalamamıştım.
bir sonraki aşama olan aşılamaya geçtik 2ay aşılama denemesi ama sonuç yine negatifti.

Bir sure ara vermeye karar verdik.Canım eşim hayattaki en büyük destekçimdi.

hikayemin başında da yazdığım gibi geçen yıl bugündü yaklaşık 2haftadır devam eden bulantılar artık kusmaya dönüşmüştü ben midemi üşüttüğümü düşünerek acile gittim dr hamile olabilir misin dedi ona da anlattım durumu her ihtimale karşı bakalım dedi bana Bi serum taktı ve rahatlamıştım sonucu bile almadan işe gittim serumun etkisi geçip bulantılar tekrar başlayınca eşimi aradım (iş yerimiz hastanenin karşısı ) sonucu almasını dr un belki midem için Bi ilaç vereceğini söyledim.
Eşim hemen gidiyorum dedi.Aradan yarım saat geçti eşim arıyordu.Midemde hiç bişey olmadığını hamile olduğumu bhcg sonucumun 10000 olduğunu söyledi.Hem çok büyük bir mutluluk hem de büyük bir korku yaşadım.Hemen dr a gitmeye karar verdik.İşten izin aldım sonra dükkana gidip eşimi aldım ve 5yıldır kapısını aşındırdığımız doktorumuza gittik.Hemen muayeneye aldı.Kesemizi kalp atışımızı bebeğimizi görüp şok olmuş bir şekilde eve geldik.

Bizim hamilelik sürecimiz 7ay sürdü:)Zaten 2aylıktı kuzum.
3hafta sonra Bi paşa geleceğini öğrendik.Surekli dr a gidiyordum çünkü korkularım vardı.

Çok eğlenceli bir hamilelik sureci geçirdim.Gezdim yedim,içtim.
Herkes etrafımda pervaneydi.
Canım kocam annem kayınvalidem hepsine teşekkür ediyorum.

Artık son haftalara yaklaşmıştık 36+4 te kontrolüm vardı dr suyun bittiğini nst girmemi nst sonucum iyi çıkmazsa acil sezeryana alacağını söyledi.çok şükür nst iyi çıktı ve eve geldim.
Herşeyim hazırdı zaten.O gün sabaha kadar on dakika bile uyumadım sabaha kadar dolaştım odama gidiyorum eşim uyuyor salona geliyorum annem uyuyor :)

sabah annemle eşim kahvaltı ettiler ben aç gidecektim.Eşim dükkana gitti işleri ayarlaması lazımdı.Saat 11.30da hastanede olacaktık.Annemle evi süpürüp sildik ee malum eve Bi paşa gelecekti.

Eşim geldi ve hastaneye vardık.Beni direk doğumhane aldılar.
Ameliyat önlüğümü giydim,sonda takıldı(hiç hissetmedim) Allah'ım nasıl bir heyecan anlatamam.

Epidurali çok istememe rağmen kandaki problemden dolayı genel anestezi alarak 3ocak 2015 saat 12:15 te hamileliğimin 36+5 gününde pamuk oğlum Ahmet Arhan 'ım 2680 gr 48cm doğmuştu.taaaaa uzak yollardan gelmişti annesine babasına.Evliliğimizin 6.yılıydı.

şimdi 5ay 1haftalık kuzum.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Uzun oldu vakit ayırıp okuyanlara teşekkür ederiz.

Canım okurken gözlerim doldu ben de uzun bir uğraştan sonra hamile kaldım biliyorsun böyle hikayeler oluyunca duygulanıyorum ALLAH AHMET ARHANına uzun ömürler verdin canım :))

Canım okurken gözlerim doldu ben de uzun bir uğraştan sonra hamile kaldım biliyorsun böyle hikayeler oluyunca duygulanıyorum ALLAH AHMET ARHANına uzun ömürler verdin canım :))

sağol kuzu
amin hepsinin hayırlı ömürleri olsun inşallah bizden Abdullah'a öpücükler:)

Allah hayırlı ömür versin Ahmet Arhan a...
Sizin hikayeniz bizim hikayemize benziyormuş.

Allah arhan ahmete adasımıza güzel ömür ve kardeşler versin çok duygulandm

Allahim acisini göstermesin hayirli evlat olsun hayırlı uzun ömrü olsun ins.ben de oglusuma 4 sene sonra kavustum zor gunlerdi.rabbim kimseye aratmasin. Şükürler olsun bugunumuze

Allahim acisini göstermesin hayirli evlat olsun hayırlı uzun ömrü olsun ins.ben de oglusuma 4 sene sonra kavustum zor gunlerdi.rabbim kimseye aratmasin. Şükürler olsun bugunumuze
şükürler olsun canım aramak çok zor.
senin oğluşunada rabbim uzun hayırlı ömürler versin inşallah

bu arada topikte nazlı bebe dolu sen ben aysimason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…