- 7 Haziran 2024
- 69
- 7
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da doktorum önerdi ama ilaç o kadar büyük ki günde iki demesine rağmen ben bir taneyi suda eriterek zor içiyorum. İki ayda hiç düzenli kullanmadım. Bu ay düzenli günde bir kez alıyorum ama bilmiyorum işe yarar mı? Açıkçası mideme çok iyi geldiğini düşünmüyorum. Umarım sizde işe yarar
Kilo yaptığını nereden arastirdiniz acaba? Çünkü o ilaci kullandigimdan beri midem ve bağırsakların hep şiş. Az yeme ve spora rağmen bir kilo kaybı incelme de söz konusu değil. Acaba ilaçtan mı?
Umarım düzelir. İse yaramazsa kapsül bitince devam etmeyi düşünmüyorum eğer bir değişiklik olursa o süreçte ilgi veririm size. Umarım işe yarar tez zamanda hakkımızda hayırlı olsunTedavi sürecinde kullanılan ilaçlar kilo yapıyor genelde o yüzden bir de iki kez çatlama iğnesi vuruldum hiç göbeğim yoktu göbeğim kaldı biraz takıntı oldu bende..ama bende bağırsak çalıştırmadı aksine çalışan bağırsaklarım durdu ya da psikolojik bilmiyorum
İnşallah bende durum güncellemesi paylaşırım sizinle hakkımızda hayırlısı olsunUmarım düzelir. İse yaramazsa kapsül bitince devam etmeyi düşünmüyorum eğer bir değişiklik olursa o süreçte ilgi veririm size. Umarım işe yarar tez zamanda hakkımızda hayırlı olsun
Bize de aşılama dedi kadın doğum doktoru ama eşimin ameliyatını yapan doktorumuz bekleyin dedi doğal yolla olur acele etmeyin dedi..süreç zor şuan aşılamanın veya tüp bebeğin kesin tutacağını bilsem hemen yaptırırım ama onlar da kesin değil beklemek en doğrusu galibaMerhaba hanımlar bugün doktor bize de verdi. Amh 0.69 çıkınca hemen tüp bebek dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum. İnşallah iyi gelir hepimize
Sanırım adette düzen bozuyor benim de hep tam gününde olur 4 gün gecikmişti bu ay ama hamile değilim 4 gün sonra olduBende bu ay argifertil f ye başlamıştım ama adetim 2 gün gecikti testi yapmalımıyım çıkarmı varsa
Benim bugün 7. Gün oldu inşallah vardır birşeySanırım adette düzen bozuyor benim de hep tam gününde olur 4 gün gecikmişti bu ay ama hamile değilim 4 gün sonra oldu
Ve çok kötü karın ağrısı bel ağrısı çekiyorumSanırım adette düzen bozuyor benim de hep tam gününde olur 4 gün gecikmişti bu ay ama hamile değilim 4 gün sonra oldu
Test yapın varsa adet gecikmesi de olmuş çıkarBenim bugün 7. Gün oldu inşallah vardır birşey
Bel ağrısı da gebelik belirtisi arasında var ama adet gecikmesinde de yaşanabiliyor yani belirtiler aynı maalesefVe çok kötü karın ağrısı bel ağrısı çekiyorum
Argifertil ne için kullanıyorsunuz özel değilse sorun eşinizde mi sizde mi ? Ve ne kadar süredir kullanıyorsunuzVe çok kötü karın ağrısı bel ağrısı çekiyorum
Adetimin 8.gunu kan verdim 1 çıktı beta ama gecikmem bugün 10 gün ben kullanıyorum ilacı daha 15 gün oldu başlayalıArgifertil ne için kullanıyorsunuz özel değilse sorun eşinizde mi sizde mi ? Ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz