Cilt Bakımı Ürünleri Arganlı Cilt Bakım Ürünleri...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul
bayanlar argan yağından bahsediliyor ama bildiğiniz gibi yağ herkese iyi gelmeyebiliyor dün aktardaydım orda mecitefendi argan serisi vardı birde thalia argan sabunu vardı böyle gzel bir koku yok bu koku arganın kokusuymuş ve aldığınız yağlarda güzel bir koku yerine yağ kokusu alıyorsanız bu sahtedir dikkat edin zeytinyağını doldurup azcıkda argan koyup satıyolar bunu söyleyen aktarda açıkladı 10 tl yede var 35 tl yede bi kokladım renklerine bi bakdım acayip fark var thalia sabun aldım ve 1 kere denedim dün çok şaşırdım cilt bu kadar parlak yumuşak olurmu 2 3 tane daha alıp stokluycam birde gene salyangoz sabunuda aldım oda çok methediliyor şimdi aktar bana set tavsiye etti argan kremi losyonu sabunu isderseniz yağ aranızda alıp kullanan varmı merak ediyorum bordolu bi ambalajdı markayada bakmadım o an ama mecitefendi sanırım makyaj temizleme köpüğü kremi toniği filan vardı almaya değerse etki görebilmek içinde set düşünüyorum bir sürü marka var ama epey bi fiyatlı mecitefend daha iyi gibime geldi yorumlarınızı bekliyorum

birde shılıbao marka bi peeling denetti bana mavi ambalaj su gibi bişeydi jel sürdüm elime masaj yapa yapa acayip bişeyler çıkdı beyaz beyaz ama su gibi diyorumya garip olanda bu haftada 10 günde 1 yapılır dedi uzun vade gidiyormuş köpekbalığı yağı peelingi sanırım bi tuhaf oldum ama üründe merak uyandırdı bu dediğim ürünüde deneyen oldumu merak ettim bende denedim masaj sonrası peçeteyle sildim elimi aman oda nee pamuk gibi bembeyaz olmuş elimin yapdığım yeri akne ve cilt beyazlatmak içinde çok etkiliymiş iyice kafam karışdı aktarda broşür alıp çıkdım içime yatarsada alıcam

Son düzenleme:

köpekbalığı yağı peelingini ben de merak ettim eğer dediğin gibi beyazlatıyorsa çok iyi ama nasıl beyazlatıyo acaba içinde zararlı kimyasallar var mı bakmak lazım... argan yağı da benim bildigim kadarıyla gerçeği kokusuz oluyor eğer kokusu varsa o içindeki parfümden kaynaklanıyodur, benim aktarlara çok güvenim kalmadı açıkçası çoğu ürünleri gerçekten organik olmuyor malesef... argan yağıyla ilgili aysenur yazıcı sitesinde ktoko argan yağının iyi olduğunu söylemiş ben de onu bir deneyeyim diyorum..

canım bende argan sabunu aldım o çok güzel kokuyo haliyle kokusuz bir sabunu kimse almaz dimi yağ olarak kimseye güvenmiyorum o yüzden kremini alıcam hiç yokdan iyidir yüzüme zeytinyağını alır bende sürerim sahte yağlar bu şekildeymiş zaten bilinmedik bir sürü marka var mecitefendi özellikle bilindik ve güvenilir gibime geldi yağ olrakda 2 çeşr kokladım birisi 10 12 tl gibi bişeydi zeytinyağı badem yağı gibi kokuyodu diğeri 30 tl idi değişik bi koku ama parfüm tarzı değildi tabiki genede güvenemedim

bu peeling çok enterasan alıp deniycem çok ucuz bişey değil 25 tl 150 ml tüpdü sitesinde baya bilgi var türk bandrolu olmayan ürünleri almayınız diyor uzakdoğudan geliyormuş ya elim beyazlamadaydı inanmazdım zaten aktar o yüzden denetti iddaalı bir ürün bence dayanamıcam gidip alıcam sanırım

sitesindede beyazlatıcı etkili diyor bi düşündüm köpekbalığı yağı beyazlatıyor evet kısa bi araşdırma yapdım çokda faydası var en azından kokusu ve yapısından belli bu ürünün su gibi pütürük yok içinde ama masaj yaparken bişeyler çıkıyo beyazlı grili peçeteyle kuruladım bebek teni gibi yapmış denemesem umursamazdım bile ama şimdi içime düşdü:44::44:

canım argan yağı olarak ben iki ürün belirledim biri işte az önce dediğim gibi kitoko argan yağı bunun fiyatı çok uygun 15-20 tl gibi bişey. bir de argan oils diye birşey buldum ecocert sertifikası var ama çok pahalı geldi bana 129 tl. bu ikisinden birine karar verip alıcam. bunların dışında güvendiğim bi ürün bulamadım sahtesi çok fazla çünkü dediğin gibi zeytinyağını pamuk yağını karıştırıp satıyolar. mecitefendi de genel olarak dogal ve iyi bi marka ama arganlı ürünlerini denemedim bilemiyorum.. zaten ben genelde bitkinin kendi yağı dururken ondan elde edilmiş ürünleri kullanmaktan yana değilim çünkü o ürünün içinde o bitkinin oranı ne, ne kadar koyuyolar belli değil. genelde çok az bir miktar argan oluyor gerisi başka maddelerle dolu oluyor ki o konulan az miktarın da organik olup olmadığını bilemiyoruz...

canım alırsan bizimle paylaş sonuçlarını hakikaten çok merak ettim nasılmış:)

Ben de hafta sonu verdim kitoko siparişimi.

Yarın buyuk ihtimal elimde olur. Bakalım deneyip yazacağım buraya.

Bu arada Talia'nın karınca yumurtası yağı fîyaskosundan sonra hayatta o markaya beş kuruşumu kaptırmam. Biliyorsunuz millete karınca yumurtası yağı diye ayçiçek yağını kakalamışlardı kaç sene.

sen öle deyince aklıma geldi mavi şekilde jel i gördüm evet aktarda satıyor ama köpek balııgı çok güçlü gibi geliyor bana mutlaka durumunu bildirrr

Kitoko'nun cilt için değil de saç için daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ben de kullanıyorum ama bu markayı sadece saçıma uyguluyorum.
Bir de merak ettim fiyatı nerede 15-20 tl imiş.
Ben 100 ml'e 75 tl vermiştim.

Son düzenleme:
kızlar Ersag markanın argan yağlı duş jelini ,argan yağlı sac şampuanını ve argan yağlı vücut losyonunu şiddetle tavsiye ediyorum.

Banada Kitoko marka argan yağını kuaförüm tavsiye etti, fiyatı ise 69 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…