bayanlar argan yağından bahsediliyor ama bildiğiniz gibi yağ herkese iyi gelmeyebiliyor dün aktardaydım orda mecitefendi argan serisi vardı birde thalia argan sabunu vardı böyle gzel bir koku yok bu koku arganın kokusuymuş ve aldığınız yağlarda güzel bir koku yerine yağ kokusu alıyorsanız bu sahtedir dikkat edin zeytinyağını doldurup azcıkda argan koyup satıyolar bunu söyleyen aktarda açıkladı 10 tl yede var 35 tl yede bi kokladım renklerine bi bakdım acayip fark var thalia sabun aldım ve 1 kere denedim dün çok şaşırdım cilt bu kadar parlak yumuşak olurmu 2 3 tane daha alıp stokluycam birde gene salyangoz sabunuda aldım oda çok methediliyor şimdi aktar bana set tavsiye etti argan kremi losyonu sabunu isderseniz yağ aranızda alıp kullanan varmı merak ediyorum bordolu bi ambalajdı markayada bakmadım o an ama mecitefendi sanırım makyaj temizleme köpüğü kremi toniği filan vardı almaya değerse etki görebilmek içinde set düşünüyorum bir sürü marka var ama epey bi fiyatlı mecitefend daha iyi gibime geldi yorumlarınızı bekliyorum
birde shılıbao marka bi peeling denetti bana mavi ambalaj su gibi bişeydi jel sürdüm elime masaj yapa yapa acayip bişeyler çıkdı beyaz beyaz ama su gibi diyorumya garip olanda bu haftada 10 günde 1 yapılır dedi uzun vade gidiyormuş köpekbalığı yağı peelingi sanırım bi tuhaf oldum ama üründe merak uyandırdı bu dediğim ürünüde deneyen oldumu merak ettim bende denedim masaj sonrası peçeteyle sildim elimi aman oda nee pamuk gibi bembeyaz olmuş elimin yapdığım yeri akne ve cilt beyazlatmak içinde çok etkiliymiş iyice kafam karışdı aktarda broşür alıp çıkdım içime yatarsada alıcam
birde shılıbao marka bi peeling denetti bana mavi ambalaj su gibi bişeydi jel sürdüm elime masaj yapa yapa acayip bişeyler çıkdı beyaz beyaz ama su gibi diyorumya garip olanda bu haftada 10 günde 1 yapılır dedi uzun vade gidiyormuş köpekbalığı yağı peelingi sanırım bi tuhaf oldum ama üründe merak uyandırdı bu dediğim ürünüde deneyen oldumu merak ettim bende denedim masaj sonrası peçeteyle sildim elimi aman oda nee pamuk gibi bembeyaz olmuş elimin yapdığım yeri akne ve cilt beyazlatmak içinde çok etkiliymiş iyice kafam karışdı aktarda broşür alıp çıkdım içime yatarsada alıcam
Son düzenleme: