Anti-Aging Argan yağının ozonize edilmiş hali faydalarını kat be kat katlıyor

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Hulyacas

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
10
0
Sevgili arkadaşlar merhaba,

Bitkisel, organik ve doğal olan her konuyu buarada paylaşıyorum. Sizlere de haber vermek isterim.
Hepimizin bildiği gibi, Son yıllarda Argan yağı pek popüler hale geldi. Çok değerli bir yağ olan Argan yağı cilt bakımından, göz çevresi bakımı ve kırışıklıklarına, tırnak bakımından, saç bakımına, masaja kadar birçok alanda kullanılıyor. Ayrıca sadece Fas’ın güneybatı kıyılarında yetişen bir ağaçtan birazcık da keçilerin yardımıyla üretiliyor . Bu nedenle de pahalı bir yağ…

Argan yağını ben de düzenli olarak kullanıyorum. Cilde ve göz çevresine etkili bir bakım yapıyor. Özellikle cildi yumuşatıyor ve çok iyi nemlendiriyor. Kuru ciltler için biçilmez bir kaftan diyebilirim. Bir de zeytinyağına göre 50 kat daha fazla E vitamini içerdiğini öğreniyorum. Kuvvetli bir yağ olduğundan az miktarda kullanmak yeterli oluyor. Doğal yoldan yapılan sivilce tedavisinde de kullananlar var. Saçlara ve tırnaklar için de ideal, doğal bir bakım. Güneşten ya da kışın olumsuz şartlarından yıpranan, kuruyan saçlarınızı yumuşatıyor.

2013 Güzellik ve Bakım Fuarından argan yağının ozonize edilmiş haline rastladım. Kullanılan doğal bir teknoloji ile argan yağının cildimiz üzerindeki etkileri katlanıyormuş...

güzel kalmanız dileği ile...

paylaşım için teşekkürler arkadaşım. argan yağının faydalarını ben de okumuştum bu aralar revaçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…