Çatlaklar Argan yağını deneyen oldu mu?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nightmarenights

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1.238
15
kzılar bugun bu argan yağı dikkatimi çekti kırışıklıklar içinde kullanılıyormuş ya, ama kimse denemedi galiba pahalı oldugu için, deneyip sonuç alan varsa lütfen bizimle paylaşssııııın

argan yağını çatlaklar için almıştım. ama yüzümede uyguluyorum. yüzümdeki ince göz çevresi kırışıklıklarına iyi geldi. çatlaklar için gözle görülür bir etki olduğunu söylüyorlar ama benim için tatmin edici bir sonuç yok gibi. not: Çatlaklar için dermaroller ile kullanıyorum.

evet bende alırsam dermarollerla birlikte kullancam zaten, kaça almıştın argan yağını orjınal miydi yani? hadi ya senin tatmin etmedi demek bende baya umutluydum

Ya arkadaslar bende dogumdan sonra vucudum her yerinde catlak olustu ama bir care bulamadim kesinlikle ve kesinlikle gitmedini duymustum catlaklari goturen tek yontem cerrahi mudahaleymis ne yapacagimi bilmiyorum

bende almayı düşündüm ama hangisinn orjinal olduğunu anlamadım orjinalliği kesn olanı bilenler bana link atarsa sevinrm

bende almayı düşündüm ama hangisinn orjinal olduğunu anlamadım orjinalliği kesn olanı bilenler bana link atarsa sevinrm

canım onu bilemiyorsun ama pahalı olanlar gerçekolabilir. bir de çabuk emilen ciltte yağlı his bırakmayanlar orjinal oluyor diye duydum.

kızlar bende 30 ml olandan aldım 6 gündür kullanıyorum yağlı ve sivilceli cildim var ama henüz bi etki göstermedi kullananlar varsa ne zaman etki göstermeye başlar cevap bekliyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…