Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kzılar bugun bu argan yağı dikkatimi çekti kırışıklıklar içinde kullanılıyormuş ya, ama kimse denemedi galiba pahalı oldugu için, deneyip sonuç alan varsa lütfen bizimle paylaşssııııın
argan yağını çatlaklar için almıştım. ama yüzümede uyguluyorum. yüzümdeki ince göz çevresi kırışıklıklarına iyi geldi. çatlaklar için gözle görülür bir etki olduğunu söylüyorlar ama benim için tatmin edici bir sonuç yok gibi. not: Çatlaklar için dermaroller ile kullanıyorum.
argan yağını çatlaklar için almıştım. ama yüzümede uyguluyorum. yüzümdeki ince göz çevresi kırışıklıklarına iyi geldi. çatlaklar için gözle görülür bir etki olduğunu söylüyorlar ama benim için tatmin edici bir sonuç yok gibi. not: Çatlaklar için dermaroller ile kullanıyorum.
Ya arkadaslar bende dogumdan sonra vucudum her yerinde catlak olustu ama bir care bulamadim kesinlikle ve kesinlikle gitmedini duymustum catlaklari goturen tek yontem cerrahi mudahaleymis ne yapacagimi bilmiyorum
Ya arkadaslar bende dogumdan sonra vucudum her yerinde catlak olustu ama bir care bulamadim kesinlikle ve kesinlikle gitmedini duymustum catlaklari goturen tek yontem cerrahi mudahaleymis ne yapacagimi bilmiyorum
kızlar bende 30 ml olandan aldım 6 gündür kullanıyorum yağlı ve sivilceli cildim var ama henüz bi etki göstermedi kullananlar varsa ne zaman etki göstermeye başlar cevap bekliyrum