• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Argan yağını denediniz mi ?? Piyasadaki sahte argan yağına dikkattt!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozrst
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ozrst

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
3
0
16
Ankara
Argan yağının ne kadar faydalı bi ürün olduğunu duymayan kalmamıştır. Ben sivilce izlerim için kullanıyorum aynı zamanda yaşlanmaya karşı da etkili bi ürün.Saçınıza da kullanabilirsiniz saç dökülmesine birebir ve kepeklenmenmeden yara durumuna gelmiş tahrişleri bile yok ediyorr bizzat gördümm canlar bizzat memnun kaldım deneyinn ama şuna dikkat piyasada sahte ürünler dolaşıyor ürünü sertifikalı şekilde piyasaya sunan Nature's isimli bi firma ;))

argan yağını bende almak istiyorum..ama nette heryerde başka başka fiyatlara bi sürü argan yağı var.sahteliğindende korktum.senin verdiğin markanında nette satışı yok..başka güvenilir bir site var mı??

şöyle söyleyeyim ben ve bi arkadaşım denedik gerçekten işe yarıyo firmanın açık adını yazamıyorum gayet güvenilir sertifikalı bi ürün.öğrenmek istiyorsanız mesaj atın bana.

Back
X