Doğal Saç Bakım Kürleri Argan yağı mucizesi

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.831
Geçenlerde karşılaştığım bir yazıdan sonra argan yağı almaya karar verdim.
Kısaca sözetmek gerekirse ;
-cildi sıkılaştırıp canlandırma, kırışık ve selülit çözümü
-çabuk kırılan tırnakların güçlenmesi
gibi amaçlarla kullanılıyor ve kesinlikle tam bir mucize sağlıyor.
Ve tabii ki esas amacı saçlar..
Kırıkları azaltıp saçları onarıyor ve güçlendiriyor. Göz alıcı saçlara sahip olmak istiyorsanız her şeyi bir kenara bırakıp argan yağı ediniyorsunuz.
Sorun şu; '' hangi marka ? ''
Bu konuda çok kararsız kaldım. Binlerce marka var. Öneriniz var mı arkadaşlar ?

Güzel bir konu olmuş
özellikle cilde hangisi saça hangisi daha iyi ben de çok merak ediyorum..
Öyle bir ayrım yok canım. İyi bir marka bulduktan sonra tek bir şişe argan yağını alıp kullanmak istediğin tüm alanlar için kullanıyorsun. İster yüzünden ister vücudunda ister tırnakların için istersen de saçların için..

Güvenilir argan yağı bulan varsa bana da bilgi verin. Pahalı olduğu için karışım katabilirler diye pek emın olamıyorum

Fakat saçlardaki yıpranma ve saç uçlarındaki kırıklar için, arganla birlikte keratin yüklemesi en iyi ikili diye çok duyuyordum. Arganı daha alamadım. Ama keratin yüklemesini yaptım. Mükemmel de oldu. Kopan ve kırılan saç neredeyse kalmadı ama şu arganı da ekstra uçlara kullanıp dah a bir canlılık istiyorum. Saç serumları da saçı parlatıyor ama sentetik istemiyorum. Ya argan ya jojoba yağı ikisinden biri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…