Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar argan yağı kullananlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sezensezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
536
67
0
35
Ankara
dün watsonstan argan yağı aldım . kullananlar var mı ?ıslak saça banyodan sonra uygulayın yazıyor ... üçlarına kullanıcam .. uçları çok kırılıyor ve yıpranıyor .... siz nasıl kullanıyorsunuz argan yağını ?

Ben kullandım. Çok güzel etkisini gördüm.
Saçlara özel argan yağı aldıysanız(eczanede satılıyor) onu saçı yıkadıktan sonra,saç uçlarına sürüyorsunuz ve kuruluyorsunuz. Parlaklık ve ışıltı veriyor.
Normal argan yağı (saf ve temiz yağ olmasına emin olun) vücüda da çok iyi geliyor. Yumuşaklık ve anti aging özelliğe sahiptir.
Ben bu yağı çok seviyorum :) öv öv bitmez. Köpeğimin tüylerini parlatma ve dökülmesinin karşısını almada sık kullandığım yağ.

Ben kullandım. Çok güzel etkisini gördüm.
Saçlara özel argan yağı aldıysanız(eczanede satılıyor) onu saçı yıkadıktan sonra,saç uçlarına sürüyorsunuz ve kuruluyorsunuz. Parlaklık ve ışıltı veriyor.
Normal argan yağı (saf ve temiz yağ olmasına emin olun) vücüda da çok iyi geliyor. Yumuşaklık ve anti aging özelliğe sahiptir.
Ben bu yağı çok seviyorum :) öv öv bitmez. Köpeğimin tüylerini parlatma ve dökülmesinin karşısını almada sık kullandığım yağ.

bende çok duydum da çok populer olduğu için biraz karşı durdum ..şimdi deneyeyim dedim ...inşş iyi gelir ..

dün watsonstan argan yağı aldım . kullananlar var mı ?ıslak saça banyodan sonra uygulayın yazıyor ... üçlarına kullanıcam .. uçları çok kırılıyor ve yıpranıyor .... siz nasıl kullanıyorsunuz argan yağını ?

ben banyodan sonra tüm saçıma uyguluyorum,argan yağı saç kremi gibi değil yani diplere de uygulanmasında sakınca yokmuş evet parlaklık sağlıyor kırıkları da onarıyor düzenli kullanınca ama saçı şekil alamayacak kadar yumuşatıyor.

banyodan sonra elidorun belirgin bukleler için durulanmayan kremiyle karıştırıp sürüyorum nemlendiriyor bukleleri belirginleştiriyor saçlarım önceden kabarıyordu artık daha az kabarıyor etkileri bunlar oldu :) banyodan öncede diğer yağlarla karıştırıp bir kaç saat bekliyorum öyle yıkıyorum :)

Aldığınız argan yağının organik ve sertifikalı olmasına dikkat edin.her argan yağı diye satılan ne yazık ki gercek argan yağı olmayabiliyor.güvenilir olması için araştırıp alın ve sacınıza uygulayın bence.biz kadınlar için saç çok önemlidir.ben fushi organik argan yağını kullanıyorum ve sonuctan cok memnunum..dilerseniz araştırın yardımcı olur saçlarınızın toparlanmasına diye düşünüyorum

Ben Remolent argan ve keratinli saç bakım kremini kullanıyorum , deneyin harbi saçları toparlıyor ..iyi bir ürün .

birde saçları çok yıpranmış olanlaraa keratin kür öneririm.

Argan yaginin organik olduguna kesinlikle emin olun. zaten ucuzsa bilinki sahtedir :KK48:
Ben kullaniyorum cook memnunum, 50ml 30 € aldim ama arkadasimin salonu diye guzel indirim yapti yoksa daha pahali!!

Back
X