Evet canım
Yenı başladım
Benım yumurta rezervım düşük 5 yumurta gorebıldı ancak
O yuzden klomen vermeyı uygun gordu
Bakalım ilaç bıtınce randevum var.
Hayırlısı olsun sizin ıcınde ınsallah
Evet canım başladım. Şu an oradayım. Bugün adetin dördüncü günü tedaviye başlıycaz. Randevumu bekliyorum. Saatimde geldi ama bekliyorum. Aşırı kalabalık yaEvet canım
Yenı başladım
Benım yumurta rezervım düşük 5 yumurta gorebıldı ancak
O yuzden klomen vermeyı uygun gordu
Bakalım ilaç bıtınce randevum var.
Hayırlısı olsun sizin ıcınde ınsallah
Size adetle tedaviye başlayınca klomen tek mi verdiEvet canım başladım. Şu an oradayım. Bugün adetin dördüncü günü tedaviye başlıycaz. Randevumu bekliyorum. Saatimde geldi ama bekliyorum. Aşırı kalabalık ya
Hadi hayırlısıEvet canım başladım. Şu an oradayım. Bugün adetin dördüncü günü tedaviye başlıycaz. Randevumu bekliyorum. Saatimde geldi ama bekliyorum. Aşırı kalabalık ya
İğnelere başladık bugün cuma bir daha gidicemHadi hayırlısınasıl geçti peki ne dedi aret bey
Nasıl yaa neden kiArkadaşlar bende bu ay Aret beyle başladım ama yumurtalarim bı türlü olgunluğa gelip büyümedi
Hayırlı olsunİğnelere başladık bugün cuma bir daha gidicem
Nasıl buyumedi kiArkadaşlar bende bu ay Aret beyle başladım ama yumurtalarim bı türlü olgunluğa gelip büyümedi
Ne dedi acaba genel anlamdaİğnelere başladık bugün cuma bir daha gidicem
ewet bana klomen vitamınler fln verdiSize adetle tedaviye başlayınca klomen tek mi verdi
Teşekkür ederim sağ olunHayırlı olsun
Hayırlı olsun
Aşkım 3 senedir evliyiz eşimle hiç gebeliğin oluşmadı kimyasal bile. Benim yaş 23 bir ay sonra 24 olucam. Bana bişeyin yok senin zaten düzenli adet görüyorsun yumurtların bol bol var iğneyle onları büyütüp toplayacağım dedi. Cuma gel bir daha bakıcam dediNe dedi acaba genel anlamda
Hiç gebeliğin olmuşmuydu oncesı
ewet bana klomen vitamınler fln verdi
Bana gonalf iğne diofol birde advence plus şu anlık bunları kullanıyorumNe dedi acaba genel anlamda
Hiç gebeliğin olmuşmuydu oncesı
ewet bana klomen vitamınler fln verdi
Benimde ilk negativ oldu bu ay ilinci kez denicemHayır beklemiyorsun tedaviye başlıyorsun yumurta toplama oluyor zaten taze transfer olmiycaksa en az bir ay ara veriyorsun o zamana kadar sonuçlar çıkmış oluyor. Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu ikinciyi deniycem
Yaa çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah. Yaşınız kaçtı? İki embriyo mu koydunuzBenimde ilk negativ oldu bu ay ilinci kez denicem
Yani
Hamile kaldim imizlere 9.5 kurtaj bos gebelik