Cilt Bakımı Ürünleri Ardıç sabunu mucizesi :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yelizdumlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
87
1
48
Eskişehir
Herkese selam :) Geçen gün aktardan yüzümdeki sivilceler ve pul pul dökülmeler(kepeklenmeler)için bir ARDIÇ sabunu aldım( çok övdü kadın )... eve gelip yüzümü yıkadım bir güzel, ardından bebak acı badem sütü ve bebak kremini uyguladım ve sonuç mükemmel... cildim ilk denemede o kadar canlandı ki anlatamam...daha önce bir çok sabun kullanmıştım ama ardıç sabunu kesinlikle harika ! tavsiye ederim cildinde sivilceler ve kepeklenme olanlar için :) ayrıca çok güzel aydınlattı cildimi :smile: :) :) :)

canım her marka iyi gelmiyor sen hangisini aldın yazarmısın kayınvalidemde egzama var ellerinde ardıç katranı sabunu iyi geliyormuş alıcam ama markaya karar veremedim

canım her marka iyi gelmiyor sen hangisini aldın yazarmısın kayınvalidemde egzama var ellerinde ardıç katranı sabunu iyi geliyormuş alıcam ama markaya karar veremedim

Tatlım ben ''BLUE OCEANS'' marka aldım... kadın çok övdü, bir arkadaşında büyük sorunlar varmış saç yüz ve ellerinde...bu markanın sabununu ve şampuanını vermiş düzenli kullanımda problemleri tamamen bitmiş :) dayanamadım aldım ama sonuç gerçekten güzel... yüzüm yatışmış görünüyor :)

bu aralar sabun alma takıntım geldi bunuda deniycem saça iyi geliyormuş haftada 1 bu sabunla yıkanırsa egzama döküntü gibi rahatsızlıklara yakalanma riski olmazmış alalım bunuda inş. bu markayı bulurum tşkler

Ben geçen hafta aldım Ardıç sabunu ardıç katranının yağı ile üretilmiş , piyasada çok araştırdım bir sürü sabun var ama güven açısından düzgün bir fimanınkini alayım dedim eczacımıza danıştım bana yeni piyasaya sürülen ve sadece eczanelerde satılan bir ardıç sabunu önerdi adı Remolent , salıdan beri kullanıyorum cildimde akne ve sivilce var ayrıca kaşıntı var doktorumun verdiği ilaçları kullanmadan önce REMOLENT Ardıç sabunu ile yüzümü yıkıyorum çok memnunum , kullandığım ilaçları uzunca bir süredir kullandığım için sabundan sonraki farkı hissettim doktoruma konudan bahsettim bana ardıç yağının faydalı olabileceğini ayrıca Remolent ardıç sabununun cildimdeki sebum fazlalığını almasının işe yaradığını falan söyledi uzun lafın kısası ben bu sabunu sevdim… kesinlikle tavsiye ederim … hem de bir ilaç dermokozmetik firmasının malı ….

REMOLENT marka olanı kesinlikle tavsiye ederim , daha çok yeni satışa sunulmuş, benim eczacım önerdi aldım heryerde yok sanırım… piyasaya çıkalı bir kaç gün oldu demişti eczacımız

ardıçlı saç şampuanıda harika kızlar onuda deneyin mutlaka...

Ya kızlar bu REMOLENT markasının şampuanını kullandım ben çok başarılı saç dökülmemi kesti resmen , bunun ardıç sabunu da mı varmış bilmiyordum bulursam hemen alırım …onu bunu bilmem ama bu tarz ürünleri sadece Eczanelerden ve sadece Eczanelerde satılanlardan alacaksın , aktar maktar hç güvenilir değil hele hele Türkiyede...

REMOLENT öneririm yeni çıkmış eniştem İzmirden bir Eczaneden alıp gönderdi benimde annemde egzema var tüm vücudunda nerdeyse çok sıkıntılı bu sabun çok iyi geldi daha yeni çıkmış o yüzden biz Bursada bulamadık İzmirden getirttik

Ben hiç bilmiyordum ardıç şampuanını, denemek lazım.

ben otacı markasının olanı kullandım...saç derisine acayip bir freshlik veriyor hemde misler gibi kokuyor...eczanede başka markalarında illaki vardır...deneyin...saç dökülmesinede iyi geliyor...

Denicem mutlaka, ben nude kullanıyorum. Arada bir de elidor kullanıyorum. Saçım bir şampuana alışınca dökülme yapıyor çünkü. Otacıyı da mutlaka denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…