- Konu Sahibi yelizdumlu
-
Herkese selam :) Geçen gün aktardan yüzümdeki sivilceler ve pul pul dökülmeler(kepeklenmeler)için bir ARDIÇ sabunu aldım( çok övdü kadın )... eve gelip yüzümü yıkadım bir güzel, ardından bebak acı badem sütü ve bebak kremini uyguladım ve sonuç mükemmel... cildim ilk denemede o kadar canlandı ki anlatamam...daha önce bir çok sabun kullanmıştım ama ardıç sabunu kesinlikle harika ! tavsiye ederim cildinde sivilceler ve kepeklenme olanlar için :) ayrıca çok güzel aydınlattı cildimi :smile: :) :) :)
canım her marka iyi gelmiyor sen hangisini aldın yazarmısın kayınvalidemde egzama var ellerinde ardıç katranı sabunu iyi geliyormuş alıcam ama markaya karar veremedim
Kaç gündür kullanıyorsunuz?
Kaç gündür kullanıyorsunuz?
Herkese selam :) Geçen gün aktardan yüzümdeki sivilceler ve pul pul dökülmeler(kepeklenmeler)için bir ARDIÇ sabunu aldım( çok övdü kadın )... eve gelip yüzümü yıkadım bir güzel, ardından bebak acı badem sütü ve bebak kremini uyguladım ve sonuç mükemmel... cildim ilk denemede o kadar canlandı ki anlatamam...daha önce bir çok sabun kullanmıştım ama ardıç sabunu kesinlikle harika ! tavsiye ederim cildinde sivilceler ve kepeklenme olanlar için :) ayrıca çok güzel aydınlattı cildimi :smile: :) :) :)
canım her marka iyi gelmiyor sen hangisini aldın yazarmısın kayınvalidemde egzama var ellerinde ardıç katranı sabunu iyi geliyormuş alıcam ama markaya karar veremedim
ardıçlı saç şampuanıda harika kızlar onuda deneyin mutlaka...
Ben hiç bilmiyordum ardıç şampuanını, denemek lazım.ardıçlı saç şampuanıda harika kızlar onuda deneyin mutlaka...
REMOLENT öneririm yeni çıkmış eniştem İzmirden bir Eczaneden alıp gönderdi benimde annemde egzema var tüm vücudunda nerdeyse çok sıkıntılı bu sabun çok iyi geldi daha yeni çıkmış o yüzden biz Bursada bulamadık İzmirden getirttikcanım her marka iyi gelmiyor sen hangisini aldın yazarmısın kayınvalidemde egzama var ellerinde ardıç katranı sabunu iyi geliyormuş alıcam ama markaya karar veremedim
Ben hiç bilmiyordum ardıç şampuanını, denemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?