N narowl Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 6 0 36 İstanbul 3 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narowl #1 arkadaşlar 15 aylık bir kızım var, ve 6 haftalık gebeyim. endişeleniyorum ama aynı zamanda da kızım 1 yaşını geçtiği için biraz içim rahat. hala emiyor. tecrübesi olan var mı bu konuda?? :97:
arkadaşlar 15 aylık bir kızım var, ve 6 haftalık gebeyim. endişeleniyorum ama aynı zamanda da kızım 1 yaşını geçtiği için biraz içim rahat. hala emiyor. tecrübesi olan var mı bu konuda?? :97:
EflaNazLina Guru Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 305 0 296 Tekirdağ 8 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narowl #2 öncelikle gözün aydın.endişelenme mevlam kimseye taşıyamayacağı yükü vermez 2si 1 arada büyür işte :)bu arada gebe isen diğer kızını sütten kesmen gerekmiyor mu karnındaki için :S ?
öncelikle gözün aydın.endişelenme mevlam kimseye taşıyamayacağı yükü vermez 2si 1 arada büyür işte :)bu arada gebe isen diğer kızını sütten kesmen gerekmiyor mu karnındaki için :S ?
M Mihriban Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 12.699 18 206 Adana 8 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narowl #3 benim kızlarımda arka arkaya oldular canım insan zorlanıyor ama birarada büyüyorlar allah yardım ediyor
benim kızlarımda arka arkaya oldular canım insan zorlanıyor ama birarada büyüyorlar allah yardım ediyor