ahsen26 şennur Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 170 0 96 Eskişehir 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsen26 #21 aklına kötü şeyler getirme canım.inşallah hayırlısıyla kurtulup bebeğine kavuşursun.şimdiden allah analı babalı büyütsün.doğuma girdiğindede bizleri unutma,dualarını bekliyorum.rabbim yardımcın olsun,bir çırpıda doğururursun inşallah
aklına kötü şeyler getirme canım.inşallah hayırlısıyla kurtulup bebeğine kavuşursun.şimdiden allah analı babalı büyütsün.doğuma girdiğindede bizleri unutma,dualarını bekliyorum.rabbim yardımcın olsun,bir çırpıda doğururursun inşallah
innuk Guru Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 3.901 2.785 448 İstanbul 26 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsen26 #22 Canım benim kaybettiğin bebeğin inşallah sana cennetin kapılarını açıcak. Evlat acısını sadece yaşayan bilir o yüzde rabbim kimseye yaşatmasın. Arda bebeği bir ömür mutlulukla sağlıkla büyütürsün inşallah ...
Canım benim kaybettiğin bebeğin inşallah sana cennetin kapılarını açıcak. Evlat acısını sadece yaşayan bilir o yüzde rabbim kimseye yaşatmasın. Arda bebeği bir ömür mutlulukla sağlıkla büyütürsün inşallah ...
ahsen26 şennur Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 170 0 96 Eskişehir 3 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsen26 #23 güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3