ardama kavuştum ama........

ahsen26

şennur
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
170
0
96
Eskişehir
evet arkadaşlar oğluma kavuştum ama içim hep buruk kaldı.ilk hamileliğimde herşeye öyle çok özenmiştik ki eşimle.bebeğimizin her eşyasını almıştık,beşiğini bile.hamileliğimin başlangıcı biraz sorunluydu,kanamam geliyodu,hastanede yattım haftalarca.ama bebeğim öyle güçlüydü ki hiç pes etmedi.guatr hastasıyım ve hamileliğim boyunca hep ilaç kullandım.dayandık,oğlumda bende sonuna kadar dayandık.taki 28 aralık 2008e kadar.bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başladım.kıpır kıpır,dışarı fırlıycakmış gibi hareket eden bebişim artık kıpırdamıyordu.temizlik yaptım,yoruldum falan dedim kendi kendime ama içinm bomboştu.ertesi gün hemen doktora gittik.ters giden bişeyler vardı ama anlam veremiyodum ölümü minik kuzuma yakıştıramıyordum.doktor muaynede bebeğin öldüğünü bana söylemedi.eve git eşyalarını al,erken doğum yapıcaksın dedi.bende sanıyorumki bebeğim sağlıklı.eşim beni eve bıraktıktan sonra tekrar doktora gitti.eve geldiğimde ağlamaktan gözleri kan çanağına dönmüştü.anladım,işte o zaman anladım bebeğimin bizi bıraktığını.hastaneye yattım,suni sancıyla doğum yaptım.o masadan kalkmak öyle acı verdiki bana.okasdar sancı çekiyosun,27 hafta bebeğini hissediyosun ama eline kalan küçücük bir ceset.doktorum bebeğini görmek istermisin dediğnde hayır dedim,niye bilmiyorum ama onu hep öyle hatırlamaktan korktum sanki.çünkü o benim hayalimde tombiş,pembe yanaklı,üzüm gibi siyah saçlı bir bebekti.sonra hep rüyalarımda gördüm emzirirken.1yıl sonra tekrar hamile kaldım.öyle çok korkuyodumki bunuda kaybedicem diye.hiçbir eşya almadım oğluma.doğum çantamı bile doğum yapmama 3 gün kala hazırladım.iyiki hazırlamışım çünkü oğlum sabırsız çıktı.1eylül 2009da nst için hastaneye gittim,doktorum muayne etti.daha doğuma 3 hafta vardı.sezeryan istedim.çünkü ilk doğumum gibi olmasından hala çok korkuyordum.14 eylüle gün aldık,bütün tetkikler yapıldı.eve geldiğimde çok yorulmuştum,uyumuşum.uyandığımda karnımda müthiş bir ağrı vardı.ishal oldum sandım,ne biliyim.eşim işten geldiğinde tekrar tuvalete girdim kanamam gelmişti.paldır küldür hastaneye gittik.doğumum başlamıştı.kanamam olduğu için mutlaka sezeryan olmam gerkiyodu.spinal sezeryanla akşam saat 10da oğluşum oldu.onu ilk kucağıma aldığımda ölen bebeğime ihanet ediyomuş gibi hissettim kendimi.ama o bana muhtaçtı,sonra sadece onu emzirmeye çalışırken ağladığımı hatırlıyorum.çünkü ben ilk defa ölen bebeğimi rüyamda emzirmiştim.şimdi yazın gelmesini bekliyorum.çünkü oğlumu abisinin mezarına ziyarete götürücem.rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,kimseyi evladıyla sınamasın.

Canımmmm nasıl ağlattın beni.Rabbim kaybettiğimiz evlatlarımızı öbür dünyada bizlere şefaatçi nasip etsin inş. onları görmeyi kucaklamayı sarılmayı nasip etsin inş. Çok zor bir acı doğurupta kucağına alamamak.Bizler düşüklerimizle bile onca hayallerimize yanıp gittik seninki çok daha zor elbette.Rabbim sabrını vermiş çok şükür ikincisinde oğlunu kucağına almışsın.Sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip olsun inş. Kokla bizim için minik oğlunu...

senağlamasenağlama Çok geçmiş olsun Allah evladınızı size bağışlasın Sağlıkla büyüsün ömrü uzun bahtı açık olsun işallah :Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün.. Bahtı güzel olsun Arda bebeğin
Ama lütfen abisine ihanet ediyormuş gibi düşünme onlar ebedi kardeşler canım ikiside senin evladın canın...
ımtihan dünyası ecrini alacaksın inşallah...

öncelikle gözün aydin arkadasim cok sevindim bebebini kucaklamana diger bebegin icin allah sabir versin bence ihanet gibi birsey sakin kendini suclama bebegini güle güle büyüt

Allah Arda bebeğe sağlıklı analı babalı huzurlu uzun bi ömür nasip etsin inşallah. Allah bağışlasın.

hepinize çok teşekkür ederim.sevincimi,üzüntümü paylaştığınız için.benim durumumda olanlar nolur üzülmesinler.gençsiniz,bidaha olur çocuğunuz dediklerinde nasıl nefret etmiştim insanlardan.gerçekten oluyo,diğerinin üzüntüsü,acısı hep yürekte kalıyo ama istedikten sonra er geç yeniden çocuk sahibi olabiliyosunuz.rabbim sağlıklı olan yavrularımızın acılarını yaşatmasın.tekrar tekrar hepinize teşekkürler,iyiki sizin gibi arkadaşlarım var.

Allah yavruna sağlık sıhhat versin. O abisinin emaneti hediyesi sana. Yokluğunu göstermesin Rabbim.

bu kadar geçmişe bağlı olma canım çok büyük bir şanssızlık yaşamışsın bebeğini kaybetmek çok büyük bir üzüntü olsa gerek ama allah sana onun telafisi için minik bir hediye göndermiş... kötü anılarını düşünerek bu güzel bebekle geçireceğin harika günleri kaçırma bence... ona bunu yapma... bu forumda öyle hikayeler okudum ki allah seni ardayla sevindirmiş diyorum... allah ardaya mutlu uzun bir ömür versin inşallah...

Allah analı babaı buyutsun tatlım..buna uzun uzun ömurler versin..
öbur yavrunuda şefaatçi eylesin inş sana...

sabah sabah yine ağladık ya.canım oğluşuna uzun hayırlı ömürler nasip etsin canım

ağlıyorum şu an...bu annelik beni çok sulu gözlü yaptı..rabim bu evladını size bağışlasın...seni cennette bekliyor diğer meleğin unutma...sen bi melek annesisin...

gözlerim doğru hikayeni okurken...

ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN...

Okurken gözlerim doldu...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini canım..

bogazim dügüm dügüm oldu bitanem neyseki rabbim sana giden bebeginin yoklugunu aratmadan hemen vermis allah onun ömrünü bu yavruna versin hep yüzünüz gülsün allah evlat hasretiyle yanip tutsanlarada biran önce anne baba olmayi nasip etsin ins :Saruboceq:

Rabbim evlat acisiyla sinamasin kimseyi insallah

dilerim oglun sana SIMSIKI tutunur hayirli bir evlat olur

diger oglun seni bekliyor olucak canim iste buda hayatin bir sinavi ,rabbim sabirlar versin canim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…