• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ardama kavusma hikayem :)

asleyla

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13
1
286
40
Almanya
38. HAFTANIN ICINDEYDIM esim de gece vardiyasinda calisiyodu o yuzden kayinvalidem bizde kaliyodu nolur nolmaz diye hastane ye götürmek icin. o gece hic bi agrim sizim olmamisti.kayinvalidemle oturduk tv izledik yemek yaptik falan taaa kii gece 02 .00 olana kadar tam artik yataga gitmistimki bi anda kasiklarima agri girdi ben dedim kendi kendime olamaz falan diye .neyse yattim 10 dk sonra gene ayni agri daha siddetli geldi. tamam dedim ardam gelio galiba :) HEMEN ASAGI INIP KAYINVALIDEMI UYANDirdim. oda heyecan yapti :D AGRILARIM COK SIDDETLI 5 DK YA inmeye basladi ama hala evdeydim :) ESIMI ARADIK HEMEN oda yola cikti is yerinden bu arada saat 03 oldu hala evdeyim ;) EN SONUNDA HEMEN GITIIK HASTANEYE < AMA bu arada agrilarim cok artti . benim ikinci dogumum bu kizimda once suyum patlamisti. bunda olmadi öle . hemen dogumhaneye girdik ebe geldi alttan bakti bebek gelio dedi suyumu patlatti agrilar gelmeye devam edio tabi o arada esim geldi ve dogum sancilari basladi esim dedi hadi askim kafasi cikti biraz daha SIK die ve son gucumle sIKTIM ... saat 04 33 ü gösterdiginde ardam o güzel gözlerini dünyaya actiiiiiii.... yani dogumum toplam 2,5 saat sürdü allah herkesi kurtarsin diyorum kimseyi bu yolda eylendirmesin darisi tum hamilelerin basinaaa....

ne kadar kısa sürmüş annesini hiç üzmemiş bayram hediyesi gibi gelmiş Arda:nazar:
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah uzun ömürler diliyorum

canım hayırlı olsun bebişinle sağlıklı yıllar dilerim benimde birkaç gunum var doğumuma inşallah bende sağlıkla bebeğime kavuşurum:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tebrikler Allah anali babali büyütsün ins..
bu arada ismide cok güzel benimde oglumun ismi arda kaan olucak ins

Back