• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ardahan gümrük kapisi

Sakire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
1
0
1
30
Arkadaşlar merhaba Ardahan gümrük kapısında gümrük market diye niyet varmı instegramda sitesi var paylaşım yapıyor ordan bilgisayar almak istiyoruz ama ne kadar güvenli bilmiyoruz bilgisi olanlar yorum yapabilirmi ve internetten alışverişinde kapıda ödeme imkanı sunmuyor buda insana teraddute düşürüyor. Bilgisi olan yazabilirim. Gidip görüp alın diye düşünenler olacaktır bizde gitmeyi düşünüyoruz fakat yol çok uzak ve gittiğimizde farklı bı şeyle karsiladirmiyiz diye de teretdutumuz olduğu için buraya yazmak istedim

Sabah gazetesi yazısı Dolandırıcılar yeni yöntemlerle tüketicileri mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez Aktaş Gümrük Müdürlüğü adresini kullanılan dolandırıcılar, Instagram’da elektronik ürün pazarlamaya başladı.Yurt genelinde güvenlik güçlerinin çeşitli yollarla uyarılarına karşın vatandaşlar, dolandırıcılık olaylarında mağdur olmaya devam ediyor. Her geçen gün kendilerini yenileyen zanlıların, dolandırıcılık yöntemleri duyanları şaşırtıyor. Son olarak, Instagram’daki gümrük ürünleri dolandırıcıları, Aktaş Gümrük Kapısı’nın adresini kullanarak Instagram’da elektronik ürün pazarlamaya başladı.​

Arkadaşlar merhaba Ardahan gümrük kapısında gümrük market diye niyet varmı instegramda sitesi var paylaşım yapıyor ordan bilgisayar almak istiyoruz ama ne kadar güvenli bilmiyoruz bilgisi olanlar yorum yapabilirmi ve internetten alışverişinde kapıda ödeme imkanı sunmuyor buda insana teraddute düşürüyor. Bilgisi olan yazabilirim. Gidip görüp alın diye düşünenler olacaktır bizde gitmeyi düşünüyoruz fakat yol çok uzak ve gittiğimizde farklı bı şeyle karsiladirmiyiz diye de teretdutumuz olduğu için buraya yazmak istedim
İlk defa sizden duyuyorum. Bence risk almayın derim.

Back