• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arda Pelen-yorumlar

denizyildizi32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
1
0
1
36
Kızlar merhaba. Burun estetiği olmak istiyorum. Arda Peleni düşündüm ama Daha önce ona ameliyat olup da memnun kalmayan var mı acaba burda? Çok fazla yorum bulamadım

Kötü yorumları sildirdiğini duymuştum burda bir kere.
benim bir tanıdığım Ona ameliyat oldu, halinden memnun duruyor.

Kesinlikle bunu kendinize yapmayın burnumu mahvetti Arda Pelen profilimde düzgünce anlattım okadar kötü haldeyim ki hergün ağlıyorum burnum eskisindende kötü instagram fotolarına kanıp asla bir doktora canımı emanet etmem bu bana ders oldu..

Kesinlikle bunu kendinize yapmayın burnumu mahvetti Arda Pelen profilimde düzgünce anlattım okadar kötü haldeyim ki hergün ağlıyorum burnum eskisindende kötü instagram fotolarına kanıp asla bir doktora canımı emanet etmem bu bana ders oldu..
noldu burnunuza ameliyattan sonra?

ben kendisine 2018 yılında revizyon ameliyatı oldum çok memnunum daha önce başlık açmıştım ama yorumlar silinmiş üç senedir hem fonksiyonel olarak hem de görüntü olarak hiç bir sorun yaşamadım daha önce bursada 2012 yılında bir estetisyene yaptırdım burnumun içini de dışını da mahvetti arda bey sağolsun toparladı🥰 her doktorun başarısız ameliyatları olabilir benden size tavsiye burun için özellikle estetisyen değil kbbci doktor tercih edin estetisyenler haftada bir burun yapıyorsa kbbciler en az 10-15 bu yüzden daha iyi olduklarını düşünüyorum estetisyenler fonksiyonel açıdan da yetersiz kalabiliyorlar

Arda Pelen photoshop yapıyor instagramda mevcut olan postlarına. Nerden biliyorsun derseniz tanıdığım ameliyattan çıktı biz koşa koşa instagrama baktık. Kız benim önceki burnum böyle değildi ki dedik. Ve haklı. Öncekine shop yapam yaptığı burunada shop yapar.

Back