Kendisine tam 3 ay önce ameliyat oldum keşke o ameliyata giremeseydim. Bu “güleryüzlü çok sıcakkanlı” yorumları hepsi hikaye kendisi yazmadıysa bende birşey bilmiyorum. Güleryüz dedikleri ‘fake’ gülüşse o ayrı, parayı aldıktan sonra iyice sertleşiyor tabi. Hiç düşük bir ücrette ödemedim ben onu da belirtmek isterim. Adam ameliyat günü görüşüyor sizle (elimi bile sıkmadı) ne bir muayene ne birşey var görüşme dediğim 10 dakikalık birşey zaten, Realself (yabancıların forumu) orada da okuduğuma göre herkese böyle yapıyormuş. Ayrıca hastaneye gittiğimde kötü yorumları sildirdiğini duydum birkaç hemşireden, hatta bu forumda da okudum. İyice huzursuzlanmama rağmen sonuç en kötü ne olabilir diyerek yattım masaya. Ameliyat sonrası da 5 dakika (abartmıyorum) geldi gelmesiyle gitmesi bir oldu. Kendisine korktuğumu söylediğimde dediğimde “amma nazlı çıktın sende” dedi Domuzdan farkım yok burnum havaya bakıyor, yamuk, burnumu düzgün törpüleyememiş bile kenardan kemikler çıktı. Her gören beni kahkaha atıyor bu estetikli halin mi diyor evden çıkamaz oldum maske var iyikide kimse görmüyor beni. Hakkımı helal etmiyorum Allah kerim. Arkadaşlar bu ameliyatı olacaksanız iyice araştırın önceden görüşmeden kesinlikle ameliyat olmayın revizyon bundan daha zor ve ücreti 2 katıymış.. Revizyon için iyi bir doktor arayışındayım mümkünse ilgili bildiğiniz doktor varsa belirtirmisiniz?