ARDA PELEN PİŞMANLIKTIR!

melis9999

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
11
10
24
Kendisine tam 3 ay önce ameliyat oldum keşke o ameliyata giremeseydim. Bu “güleryüzlü çok sıcakkanlı” yorumları hepsi hikaye kendisi yazmadıysa bende birşey bilmiyorum. Güleryüz dedikleri ‘fake’ gülüşse o ayrı, parayı aldıktan sonra iyice sertleşiyor tabi. Hiç düşük bir ücrette ödemedim ben onu da belirtmek isterim. Adam ameliyat günü görüşüyor sizle (elimi bile sıkmadı) ne bir muayene ne birşey var görüşme dediğim 10 dakikalık birşey zaten, Realself (yabancıların forumu) orada da okuduğuma göre herkese böyle yapıyormuş. Ayrıca hastaneye gittiğimde kötü yorumları sildirdiğini duydum birkaç hemşireden, hatta bu forumda da okudum. İyice huzursuzlanmama rağmen sonuç en kötü ne olabilir diyerek yattım masaya. Ameliyat sonrası da 5 dakika (abartmıyorum) geldi gelmesiyle gitmesi bir oldu. Kendisine korktuğumu söylediğimde dediğimde “amma nazlı çıktın sende” dedi Domuzdan farkım yok burnum havaya bakıyor, yamuk, burnumu düzgün törpüleyememiş bile kenardan kemikler çıktı. Her gören beni kahkaha atıyor bu estetikli halin mi diyor evden çıkamaz oldum maske var iyikide kimse görmüyor beni. Hakkımı helal etmiyorum Allah kerim. Arkadaşlar bu ameliyatı olacaksanız iyice araştırın önceden görüşmeden kesinlikle ameliyat olmayın revizyon bundan daha zor ve ücreti 2 katıymış.. Revizyon için iyi bir doktor arayışındayım mümkünse ilgili bildiğiniz doktor varsa belirtirmisiniz?

Bende betül cengize ameliyat oldum benim burnumda çok kötü oldu verdiğim parayı helal etmiyorum kesinlikle çok iyi araştırmak lazımmış sizede çok geçmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulup düzelttirebilirsiniz

3 ay olmus belki biraz daha zaman gecse daha iyi olur bu arada kotu yorumlari sildirdigini burdan gormussunuz yinede gorusmeye gittinizmi ben sikayet vara bakiyorum.1 sikayet gorsem hemen soguyorum

3 ay olmus belki biraz daha zaman gecse daha iyi olur bu arada kotu yorumlari sildirdigini burdan gormussunuz yinede gorusmeye gittinizmi ben sikayet vara bakiyorum.1 sikayet gorsem hemen soguyorum
1 aydan itibaren yavasça görünmeye başlıyor burun şekli. Bir iki kişide olduysa bende olmaz dedim büyük hata etmişim. İnsan başına gelmeden bilmez derler doğruymuş.

1 aydan itibaren yavasça görünmeye başlıyor burun şekli. Bir iki kişide olduysa bende olmaz dedim büyük hata etmişim. İnsan başına gelmeden bilmez derler doğruymuş.
Anladim bende yaptiricamda en az 6 ay diye yaziyolar ondan dedim ama insallah zamanla duzelir diye umut ediyorum 😔gecmis olsun

Geçmiş olsun cnm
Ben doktorun tavrından çok yaptığı işe bakarım
Burun iyi oluşunda gerisi önemli değil
Burnundan da memnun değilsin anladığım kadarıyla
Çok mu kötü oldu ya zamanla oturur belki

Teşekkürler, evet önemli bir nokta nasıl iş çıkardığı ben instagramda gördüğüm fotoğraflar yüzünden gittim hoşuma gitmişti keşke bende öyle olsaydım.. ama bir doktor psikoloji üzerinede ders alıyor ve moral vermesi daha çok diyalog kurması bence çok önemliydi.

İnşallah çünkü bu gidişle kendimi öldüreceğim..
Ooow, sakın!!
Caresiz degilsinki, aklına intihari asla getirme, senin yapman gereken iyi bir arastirma sonucu ,maharetli bir doktor bulmak. Burda muhakkak sana iyi tavsiyelerde bulunanlar çıkar, sen icini ferah tut.

Teşekkürler, evet önemli bir nokta nasıl iş çıkardığı ben instagramda gördüğüm fotoğraflar yüzünden gittim hoşuma gitmişti keşke bende öyle olsaydım.. ama bir doktor psikoloji üzerinede ders alıyor ve moral vermesi daha çok diyalog kurması bence çok önemliydi.
Mesajınızı burdan okudum. Doktor nasıl çıkıntı bıraktı ki. Sizinle tasarım yaptığında kendiniz nasıl istediğinizi anlattınız mı? Doğal burun istiyorum dediniz mi? Yanlış anlamayın ben sadece nasıl konuşmalar geçt aranızda onu bilmek istiyorum ve çok çok çok geçmiş olsun.

Mesajınızı burdan okudum. Doktor nasıl çıkıntı bıraktı ki. Sizinle tasarım yaptığında kendiniz nasıl istediğinizi anlattınız mı? Doğal burun istiyorum dediniz mi? Yanlış amayın ben sadece nasıl konuşmalar geçt aranızda onu bilmek istiyorum ve çok çok çok geçmiş
Söylemez olurmuyum.. doğal diye üstüne basa basa söyledim adam 5-10 dk konuştu konuşmadı zaten. Çıkıntılı olma sebebi açık çatı deformitesi oluşmuş başka bir doktora gittim geçen hafta çatı açık kalınca kemik yayılıyor ve genişliyor burun eski burnum ince ve küçüktü kemerliydi sadece şuan büyük, yamuk ve aşırı derecede hoş olmayan diklikte şu bir sene geçse iple çekiyorum yeni ameliyati

Çok üzüldüm bunları okuyunca. Düşünüyordum Arda beyi iyi ki deneyiminizi paylaştınız bizi uyardınız. Şu an nasıl oldu burnunuz revizyon düşünüyormusunuz hala

X