Arda bebek gecikmelide olsa artık aramızda

polipe

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
2.340
0
681
Kasım annesi diye geziyordum ortalarda ama bizim yakışıklı hiç oralı olmadı.9ay 10 günlük süreç bittiğinde hala açılmam yada ağrım yoktu dr umuz 5 gün daha duralım dedi o beş gün boyunca dua ettim ama nafile sonra 2aralık günü sunni sancı ile deneyeceğiz ama bence netice vermeyecek dedi dr um dediği gibide oldu 5 saat süren sunni sancı sürecinde bi nebzede olsun ağrı çekmedim 1 cmlik açılma ile bitirdim en kötüsüde alttan muayene muhabbetiydi sanırım 5 saatte 7 kez falan muayene oldum.bi an kendimden soğudum yok dedim zamanı geriye alın bu çocuğu hiç yapmamalıydım dedim.Öğlen dr um tamam dedi sezeryana alıyoruz çocuğu riske atamayız dedi o ara içerde kuzum bi tarafa toplandı tık tık seyiriyordu.Ben hissetmesemde sunni sancıdan o hiç hoşlanmamıştı.Neyse tam o arada ben epidural istiyorum dedim o güne kadar sezeryan olacak muhabbeti olmayınca hiç konuşmamıştık bu konuyu dr um bencede en iyisi dedi.lavman sonta sırasında sadece geçecek sık dişini diyordum kendime hiç hoşlanmadım lavman bi tarafımdan sonta bi tarafdan muayene desen o başka bi tarafdan:1no2:neyse sedyeye yattım eşim annem ve kayınvalidem korkarak uğurladılar amaliyathanede dr um bekliyordu iki anestezi uzmanı birisi omuzlarımdan ben otururken bastırdı karnımı öptüm o pozisyonda diğeride belimden iğneyi yaptı o ara acayip terledim.hemen yatırdılar bağladılar bacalarıma bi sıcaklık geldi ilaç falan sürmeye başladılar dr um neşteriyle yaklaşıyordu tendirdiyottu sanırım pamukla buz gibi hissediyordum sürerlerken ben uyuşmadımki daha dedim istemdışı drumda herşeyi hissedeceksin sadece acıyı hissetmeyeceksin dedi neşteri sürdü kaç santim kestiğini bile hissettim çok garipti o arada elimden iğne yaptılar bu seni uyutur dediler ama bende manda bünyesi olduğu için sadece sarhoş oldum.Allah ne muhabbet drum koyunların içini açarlar ya işte bütün orgaların öylee önümde diyor ben kıkır kıkır gülüyorum bebişimi çıkardılar öp annesi diye uzattılar sarı pırıl pırıl bi bebekti ve babasının dediği gibi sıfır km araba gibi kokuyorduneyse o arada beni dikiyorlar hala muhabbet sürüyor ben korse takabilirmiyim falan diye soruyorum neyse bitti ameliyat beni çıkardıla kocam kapıdaydı bebişimiz odadaymış annemlerde odada bekliyormuş ben hala sırıtıyorum nasılsın diyolar çok iyiyim diyorum.hemen kucağıma verdier Allahım nasıl iştahlı emiyor pusete koyuyolar battaniyesini emiyor çok tatlıydı.Benim alerjim olduğu için ağr kesici iğne hap vermediler ilk gece uyuşukluk geçtikce gaz sancısıyla ağrılarım birbirine girdi sabaha kadar volta attım odada yatağa yatıp doğrulmak çok zor oldu ama hep tek başıma yaptım ne yapacaksam ertesi günde gazımı çıkarır çıkarmaz dr uma gidebilirmiyim dedim sağlsunlar git dedi taburcu ettiler 2.3. günler bomba gibiydim Allaha şükür bebişimde çok uslu sütümüzde bol sadece biraz yorgunum e oda olsun dimi:asigim:Allah hepinizin evladını bağışlasın Sizleride evlatlarınıza bağışlasın

canım gözün aydın tebrik ederim..allah sağlık sıhhat versin..mutluluğunuz daim olsun ..

tebrik ederim canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

gözün aydın polipe :)) walla kıskandım seni ne rahat doğum olmuş , 3 hafta oldu benim canım hala acıyo :)) Arda bebeği kokla bizim için de..

canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu
geç olmuş ama güç olmamış çok şükür
bundan sonra bir ömür hep mutlu yaşayın birlikte

gözün aydın canım hadi sen de kurtuldun bak sıhhatle ne güzel.senin oğlan biraz daha kalsaymış askerlik çağında çıkıcakmış walla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…