• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arcopalden günlük yemek takımı almayı düşünüyorum deseni nasıl? önerir misiniz?

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
merhaba arkadaşlar,

Rubans 12 Kişilik 76 Parça Yemek Takımı

web sitesinden bu linkte görüğünüz yemek takımını günlük kullanmak için almayı düşünüyorum. deseni hoşuma gitti arcopaller genelde sağlam oluyor yani günlük kullanım için ve defalarca makinada yıkanmak için uygundur diye düşünüyorum. ne dersiniz? desenleri makinada silinir mi ? ben hep yuvarlak abak kullandım köşeli dikdörtgen tabak kullanışlı olurmu acaba. birde aynı sitede farklı desenli var deseni : Luminarc Kare 26cm Servis Taba böyle bu deseni de beğendim ama ilk desen daha modern ve ilk takımın fincanları daha çok hoşuma gitti. fikirlerinizi bekliyorum. aranızda bu siteden daha önce alış veriş yapan var mı? önerilerinizi, eleştiri ve uyarılarınızı bekliyorum.

sevgiler...:69:

bu arada bunun küçük pasta tabakları ve fincanları sayesinde kahvaltı takımı almama gerek kalmayacak sadece yumurtalık falan alıcam buna uygun bişey ayarlarım artık

:14: ama hani fikirleriniz kimse bana yardımcı olmicakmı?

evet pahalı ama kahvaltı takımına gerek kalmıyo

ay cok guzelmiş bu

ayyy beğendiğine çok sevindim içime sinmez yoksa eşim pahalı falan dedi porselen al dedi bende bunlar yıllarca kullanılır dedim daha sağlam oluyo dedim. ben kafaya taktım bunu alcam galiba :84:

kendi günlük tabaklarım yarım yamalak 6 yıldır evliyiz hep içimde kalmıştı ondan pek heyecanlıyım :52:

bence al canım evet pahalı ama cok guzel içine sinsin en azından

Canım bu fiyata daha güzel desenlerde de bulabilirsin diye düşündüm bende. Ama tabi zevkler farklıdır,içine sindiyse al canm:29:

Canım bu fiyata daha güzel desenlerde de bulabilirsin diye düşündüm bende. Ama tabi zevkler farklıdır,içine sindiyse al canm:29:

evet baktım hep daha uygun fiyatlılara daha fazla parçası var hatta ama ama ben bunu beğendim :84:

Konu çok eskiymiş ama, aynı siteden aynı modeli beğendim ben de. Konu sahibi arkadaş aldı mı acaba???

Back
X