Arçelik telve 2 li

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
Temiz arızasız 2 li ofis kullanımına hediye olcak .izmir olursa iyi olur kargo açısından garantili kutulu ve makul fiyatlar tercihimdir

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleme:
canım hala arıyorsan bende kutusu açılmamış, sıfır, garantili Arçelik Telve var. Tek cezvelisinden.
Aynısından kullanıyordum. bu da hediye geldi. orta boy fincanlarla tek seferde 3,5 fincan kahve yapıyor :)

canım hala arıyorsan bende kutusu açılmamış, sıfır, garantili Arçelik Telve var. Tek cezvelisinden.
Aynısından kullanıyordum. bu da hediye geldi. orta boy fincanlarla tek seferde 3,5 fincan kahve yapıyor :)
Ne kadar?
Arkadaş almazsa ben talip olabilirim...

Fiyat ne düşünüyorsunuz acaba

satılmadıysa bende fiyatını öğrenebilir mityim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…