Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar?canım hala arıyorsan bende kutusu açılmamış, sıfır, garantili Arçelik Telve var. Tek cezvelisinden.
Aynısından kullanıyordum. bu da hediye geldi. orta boy fincanlarla tek seferde 3,5 fincan kahve yapıyor :)
özelden mesaj attım canım.Ne kadar?
Arkadaş almazsa ben talip olabilirim...
Fiyat ne düşünüyorsunuz acabacanım hala arıyorsan bende kutusu açılmamış, sıfır, garantili Arçelik Telve var. Tek cezvelisinden.
Aynısından kullanıyordum. bu da hediye geldi. orta boy fincanlarla tek seferde 3,5 fincan kahve yapıyor :)
özelden mesaj attım canım :)Fiyat ne düşünüyorsunuz acaba
satılmadıysa bende fiyatını öğrenebilir mityimcanım hala arıyorsan bende kutusu açılmamış, sıfır, garantili Arçelik Telve var. Tek cezvelisinden.
özelden mesaj attım :)satılmadıysa bende fiyatını öğrenebilir mityim
Ayy herkese ozelden yaziyorsun canm soylede bizde bikelim su telvenin fiyatini icimiz sistiözelden mesaj attım :)
canım sana da özelden yazayım yaa niye sıkılıyorsunAyy herkese ozelden yaziyorsun canm soylede bizde bikelim su telvenin fiyatini icimiz sisti![]()
özelden yazıyorum canım :)canım fiyat ne kadar söyler seniz sevinirm