How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

arçelik mini telve kullanan varmı?

hustun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
219
1
118
47
İzmir
arkadaşlar arçelik mini telve türk kahvesi makinesi almak istiyorum....

K_3200_L.jpg

kullanan varsa eger memnun olup olmadığınızı yazarmısınız.....

Bende bundan almak istiyorum.150tl araştırdım.En güzel yanıda kahve başında taşçak mı diye beklemiyorsun,sana uyarı sesiyle haber veriyor olduğunu.
Kesinlikle hiç düşünme al derim bende en kısa zaman da çeyizime alacağım.Hatta paran çoksa 2 lisini al onların içinde su hazneside var kahveyi at şekeri koy işin bitiyor suyu bile otomatik kendi boşaltıyor canım.

çok memnunum şekeri kahveyi koy hemen oluyo şekeri falan eritmene de başında beklemene de gerek yok ben hergün kullanıyorum çok memnunum yaklaşık 1 ay önce nakit 140a aldım bence ikilisine gerk yok mini olan 3 bardak büyük 4 bardak pişiriyo yani bence değmez ama çok misafir geliyo falan o zaman değişir

arçelik bayiinden cnm
nakit indirimleri olup olmadığını sordum indirdiler fatura da kestiler

süper
cok memnunuz biz, annemde var
ben de kendi ceyizime alcam
aynısında beko marka da var arkadasım kullanıyor o da memnun
fiyatı daha uygunsa bekodan da alınabilir diye dusunuyorum

bekoyu duymamıştım.arçelik bayisine sorucağım nakitte indirim yapar mı diye teşekkürler.

canım benim alıştıgım şirkette 2 lisi var süper kahve yapıyor bende alıcam kendime.herkes bizim şirketin kahvesinden bahsediyor al derim ben teklisini alıcam 2 lisi pahalı geldi bana 250 tl felandı galiba teklisi yeter diye düşnüyorum herdakka kullanılcak değilya sonuçta al bence.

aa bi de unuttum söylemeyi kutunun içinden 250gr kahve çıktı kr kahveci mehmet efendi marka bir de kahve broşürü

bende de bekonun keyf ikili kahve makinasını aldım kızlar çok harika kesinlikle tavsiye ederim

canım bende 2lisini aldım
kullanmadım ama kullanan herkes çok memnun
bence hiç düşünme alyerimseniben

beko - arçelik aynı üründür zaten sadece fiyat farkı var.. hatta bekoya daha kaliteli diyenler bile var yurtdışına ihraç edildiği için :)

bööle köpüklü köpüklü mü yapıo kıslar bende alsam mı acaba :)

aldım kızlar sonuda....

dscn1954r.jpg

harika kahve yapıyor....akşamları kahve yapıp içmek zevkli hale geldi....
tek kötü tarafı fazlası uyku kaçırıyo...:(

Back