arçelik mi yoksa homend mi çay makinesinde daha iyi

pinoseco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
11
2
1
40
Homend. Bu modeli 2 sene mi oldu geçti mi bilmiyorum, ilk çıktığı dönemlerde almıştım. Çok memnunum. Ama bu fiyat abartı, başka yerlere de bakın, 337 lira değil kesinlikle.

Homend. Bu modeli 2 sene mi oldu geçti mi bilmiyorum, ilk çıktığı dönemlerde almıştım. Çok memnunum. Ama bu fiyat abartı, başka yerlere de bakın, 337 lira değil kesinlikle.

daha uygun fiyatlara var. alırken fiyat araştırması yapacağım. sadece model belirtmek için sitesinden alıntı yaptım. çayı sıcak tutuyomu? çelik mi yoksa cam mı daha iyi bilemedim. şıklık açısından cam tabiki ama çelikde daha sağlam oluyo. çok kararsız kaldım

Şimdi anneminki verdiğiniz diğer linktekinin aynısı, markasını hatırlayamadım ama. İçinde kireçlenme oldu damacana kullanmasına rağmen.
Benimki tamamen çelik. Bende henüz kireçlenme olmadı. Suyu sıcak tutuyor, bir de ben çayı demlemeyi unutan bir insanım, sıcak suyunuz hazır deyince aklıma geliyor, demliyorum. Bu açıdan benim işime çok yarıyor. Sallama çay yapacağımda çok sıcak içmediğim için 80 dereceye basıyorum, o sıcaklıkta hazır oluyor. Bitki çayları desek zaten onların da 80 derece su ile hazırlanması gerekiyormuş. Kısacası ben memnunum. Bozulsa yine aynısından alırım. Homend teknik servisi aynı zamanda evden alıyormuş, bu da kolaylık.

bende homend var çok memnunum ama arçelik de iyi markadır.

Her marka her üründe iyi olamıyo maalesef. bide özellikleri farklı biri cam diğeri çelik, biri daha şık diğeri daha kullanışlı o yüzden kararsız kaldım. ama homend alıcam galiba

teşekkür ederim yardımın için. homend daha mantıklı görünüyor.

ikiside iyi markalar halam ve annem inox arçelik kullanıyor5 senedir tık yok. Ben de 1 senedir tavsiyeler üzerine homend aldım konuşandan bende çok memnunum. ikisinide güvenle alabilirsin yeterki alt ve üst inox olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…