ARCELIK KURUTMA MAKINASI SATIYORUM

tugbayy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
610
71
18
35
HIC KUTUSUNDAN DAHI CIKMAMIS SIFIR ARCELIK MARKA KURUTMA MAKINASI SATIYORUM FIYATTA ANLASIRIZ. SATMA SEBEBIM BOS ODAMDA DURUYO EWIM MUSAIT OLMADIGINDAN KURULUM YAPILMADI.

sivastayım bız 700 aldık 500 brakırım kutusu bıle acılmadı canm

2012 de aldık faturası ewdedır galıbaa hc aklıma gelmedı ewledngmde beyaz esyaalarımı toplu aldımdaa nıcın sordunuz faturayı

Kurutma makinası almayı düşünüyorum ben de.faturayı Garanti için gerekli ondan sordum ama zaten bitmiştir garantisi sanırım.Beyaz eşyada önemli çünkü.

canm 2 sene once arcelik kampanya yapmisti bende 2 sene once kurutma aldim bosch dan o zaman arcelikte 499 du kurutmalar yanlis hatirlamiysam.

ben o fıyata aldım sız yanlıs hatırlıyo olabılırsınz ben garantı konusunda bılgım yok ayrıca almak ıstersenız ayrıntılı konusuruz esım bılıodur garantısını falan

hayrrr satılmadı ben bu sıteye yenı uye oldum cok kullanamıyorum arkadastan duydum burasınında bole sats yapıldıgını kızıma oda yapacagım bos odamda beklıor kurutma makınası ondan satmak ıstıorum tayıncı oldugumzdan ewımde musaıt olmadgndan kurulum yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…