arçelik k 2715 ekmek yapma makinesi

matarzu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
133
2
316
Trabzon
arkadaşlar bugün arçelik (k 2715) ekmek yapma makinesi aldım.1.5 yaşında oğlum var ona ellerimle ekmekler yapmak istiyorum.
kullanma kılavuzunda pek bir şey yok.kullanan varsa ufkumu açacak tarifler yazabilir misiniz?ayrıca bu makinede kek yapılmıyormu?aranızda kullanan varsa iyi ekmek için nelere dikkat etmeliyim.denemek için sabırsızlanıyorum.yorum yazan herkese teşekkürler.ağız tadıyla yemek dileğiyle.

Merhaba Matarzu,
Ekmek yapma makinenden memnun musun acaba? Bende Arçelik almayı düşünüyorum ama bir kullanan dan yorum almak istedim. Güzel oluyormu ekmekler? Tasarrufu nasıl acaba? Beni bilgilendirirsen çok sevinirim..

süper...bana eltim ev hediyesi almıştı harika bir yardımcı....bir çok çeşit yapabiliyorum ayrıca hamur yoğurabiliyorum.Evdeki ekmek kokusuna bayılıyorum...Tavsiye ederim herkese çekinmeden alabilirsiniz....

Teşekkür ederim combine tavsiyene uyacağım. Ayrıca mayalı hamurlar konusunda biraz beceriksizim :)) ozaman çok işime yarayacak..

dün akşam eşimle aldık acabaları çok var bizde.ben de çok bişey bulamadım açıklamasında.ekmeğini malum yapıyodur da benim asıl merak ettiğim elektriği nasıl etkileyecek temiz ekmek yapalım yiyelim derken sonra faturayla boğuşmayalım

ben geçen sene marttan beri kullanıyorum, dışardan hiç ekmek almıyoruz, çok lezzetli oluyor. fiyatını hesaplayınca aynı fiyata geliyor elektrik maya un derken. ama gözümün önünde pişiyor en azından. kimin, kaç kişinin eli değmiş, yere düşmüş müdür diye düşünmüyorum. içine ayrı ayrı ceviz, zeytin, haşlanmış patates, çörekotu katıyorum. süper oluyo süper

bnd eyeni aldım bu makineden ama bi türlü pişiremedim acaba makindem bi sorunmu var üstü kızamrıyor içi pişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…