Bebek İkinci El Arcelik hava nemlendirici paketinde kullanilmamis

gulendam75

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
143
0
96
Bursa
Arkadaslar esim isyerinden kooperatifden almisdi lazim olur diye ilk basda merakdan acip baktik denedik su koyup felan ondan baska hic kullanmadik oylece duruyor ihtiyaci olan biri varsa fiyatinida uygun veriyorum 100 tl civari alinmis nettede bakabilirsiniz model den fiyatina yari fiyatina vericem 50 tl ye

Eklentiler

• $CAM00183.jpg
    $CAM00183.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 488
Son düzenleme:
arkadaslar esim isyerinden kooperatifden almisdi lazim olur diye ilk basda merakdan acip baktik denedik su koyup felan ondan baska hic kullanmadik oylece duruyor ihtiyaci olan biri varsa fiyatinida uygun veriyorum 100 tl civari alinmis nettede bakabilirsiniz model den fiyatina yari fiyatina vericem 50 tl ye

ilan gunceldir duyurulur

Arkadaslar esim isyerinden kooperatifden almisdi lazim olur diye ilk basda merakdan acip baktik denedik su koyup felan ondan baska hic kullanmadik oylece duruyor ihtiyaci olan biri varsa fiyatinida uygun veriyorum 100 tl civari alinmis nettede bakabilirsiniz model den fiyatina yari fiyatina vericem 50 tl ye

ilanim gunceldir hala yokmu ihtiyaci olan

canım burda herhangi bir ürünle takas yani
bebeğim bronşit olduda bende almak istiyordum takas olursa daha iyi olacak benim için

canım burda herhangi bir ürünle takas yani
bebeğim bronşit olduda bende almak istiyordum takas olursa daha iyi olacak benim için

gecmis olsun canim sayfana baktim ceketlerin cizmelerin cok guzel ama bana hic bir beden uymuyor 42 beden lazim bana ayakkabi icinse 40 numara

Back