• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arçelik elektrikli grill???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenNeriman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BenNeriman

Ziyaretçi
kızlar mrb böle bişiy almak istiyorum bu ya da buna benzer bi ürün kullanan var mı acaabaa???

Eklentiler

• $1901.jpg
    $1901.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 1.761
kimse yorum yapmadığına göre bilen yok sanırım

arkadaşlar yav bi yorum yapın lütfen

Bu ne arkadasım ben bilmiyorum valla. Zaten mutfakla hiç aram yokturr. Ne işe yarar ve fiyatları nedir sen söyledi öğrenelim hem belki bizde alırız çeyiz düzüyoruz neticede opuyorumnanaktan

Perakende Liste Fiyatı: 140,00 TL.

*Yapışmaz Pişirme Yüzeyi ile Kısa Zamanda Çeşitli Yiyecekleri Pişirme ımkanı
*Görüş ımkanı Veren Cam Kapak ile Hızlı ve Lezzetli Sonuçlar
*Ayrılabilen Kordonsuz Pişirme Yüzeyi ile Masaya Direktt Servis ımkanı
*Izgara Yüzeyindeki Delikler ve Su ekleyerek Kullanabileceğiniz Damlama Tepsisi Sayesinde Yağsız Izgara ve Kolay Temizleme ımkanı
*230 Dereceye Kadar Sıcaklık Ayarı
*Ayrılabilen Parçalar Sayesinde Kolay Temizlik

yağsız ızgara yapmak istiyorum almayada niyetim var bu ürünü ama belki bilen vardır iyimidir diye yorum almak istiyorum

ben de bilmiyorum.bilen olup yazsa da öğrensek:))))

kimse bilmiyor sanırım:)ben bugün aldım kızlar 1 2 saat içinde gelcek ilk denememizide bugün yapcaz.inş güzel olur fırında ve yağda et kızartmaktan nefret ederim ondan aldık..akşama yorumumu yaparım

Bu ürünü ilk defa gördüm ben acaba yeni mi çıkmış? Merak ettim ben de kullandıktan sonra yorumlarını yazarsan bize de fikir olur arkadaşım. zemuszemus
Arçelik'e güvenirim ben marka olarak, sırtın yere gelmez. Güle güle, iyi günlerde kullanırsın inşallah.. opuyorumnanaktan

kimse bilmiyor sanırım:)ben bugün aldım kızlar 1 2 saat içinde gelcek ilk denememizide bugün yapcaz.inş güzel olur fırında ve yağda et kızartmaktan nefret ederim ondan aldık..akşama yorumumu yaparım

Allah iyiliğini versin arkadaşım.sonunda dayanamadın aldın demek.Artık bu başlığa bu ürünle ilgili bir yorumu da senden bekliyoruz haliyle...:>:dance:

Sonunda aldın yani... guclubacismile Hadi sen bi kullanda bizede tavsiye et Sayende ürün ögrenmiş olduk beğenirsen bizde alırız opuyorumnanaktan

2 hafta oldu alalı kullanmak bugüne naspmiş..ama bişiye benzemiyor almak isteyen varsa almasın hep sıçratıyor haşlama gibi yapıyor..ilk ve son yapışımdı artık patlıcan közlerim biber kızartırımm:roflol:

teşekkür ederiz tecrübeni paylaştığın artık.dediğin gibi belki sıçratiyorsa patlıcan ve bider közlersin.hiç değilse bir şekilde kullanmış olursun...

ızgara yapma yeri olmayanlar için gayet güzel bir ürün.kullanan müşteriler çok memnun hediye alan bile oluyor. özellikle altına su koyulduğu için fazla kokuda yapmıyor. benim mutfağım da yer olmayacağı için almadım :(

Back