H havvabd4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2019 2 0 44 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi havvabd4 #1 Yeni buzdolabı alacağım,Arçelik almayı düşünüyorum.Şu an Arçelik kullananlar kullandıkları buzdolabından memnun mu?
Yeni buzdolabı alacağım,Arçelik almayı düşünüyorum.Şu an Arçelik kullananlar kullandıkları buzdolabından memnun mu?
Z Zelzele Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 1.169 610 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi havvabd4 #2 havvabd4 .!.: Yeni buzdolabı alacağım,Arçelik almayı düşünüyorum.Şu an Arçelik kullananlar kullandıkları buzdolabından memnun mu? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum canım neıy 5505 çok memnunum. Tavsiye ederim
havvabd4 .!.: Yeni buzdolabı alacağım,Arçelik almayı düşünüyorum.Şu an Arçelik kullananlar kullandıkları buzdolabından memnun mu? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum canım neıy 5505 çok memnunum. Tavsiye ederim
Pembe Bal10cuk Oğlum 👼🏻♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ocak 2018 1.440 3.784 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi havvabd4 #3 havvabd4 .!.: Yeni buzdolabı alacağım,Arçelik almayı düşünüyorum.Şu an Arçelik kullananlar kullandıkları buzdolabından memnun mu? Genişletmek için tıkla... Arçelik kesinlikle çok iyi bende kullanıyorum yiyecekleri uzun süre taze tutuor. Meyve sebzeler falan çok geç bozuluyor. Tavsiye ederim. Ben memnunum
havvabd4 .!.: Yeni buzdolabı alacağım,Arçelik almayı düşünüyorum.Şu an Arçelik kullananlar kullandıkları buzdolabından memnun mu? Genişletmek için tıkla... Arçelik kesinlikle çok iyi bende kullanıyorum yiyecekleri uzun süre taze tutuor. Meyve sebzeler falan çok geç bozuluyor. Tavsiye ederim. Ben memnunum