- 3 Şubat 2023
- 247
- 90
- 26
- Konu Sahibi Limoncicekli
Merhaba, çamaşır makinemden o kadar şikayetçiyim ki. 9100M Arçelik... Şikayetvar'da binlerce bu model için şikayet yazılmış. Kusurlu üretim... Biz bakmamistik şikayetlere Arçelik nasıl olsa demiştik... Sizinle de paylaşıp eğer makine alacaksanız bu markayı tercih etmeyin demek için yazıyorum. Makineyi Mart ayında kullanmaya başladık. İlk aydan beri tüy toz hiç bitmedi her gün daha kötü oldu. Servisin önerdiği temizleyici bir gün için ise yaradı ertesi gün yine yeniden mahvoldu çamaşırlar. Artık kiyafetlerdeki saçları kılları bile temizlenmez oldu ağlıyorum sinirden. Servis ise kullanıcı hatası deyip geçti. Neymiş deterjan ya da program kullanımında hata yapmışım. Sanki hiç makine kullanmadik. Kabul etmedik tabi, serviste telefonu açan kişi de bize sesini yükselterek konuştu. Çok rahatsız olduk. İtirazlarimiz uzerine tüketici hakem heyetine gidin o zaman dediler... zaten tüketici heyetine gitmek istesek Arçelik yılların markası deyip güvenip almazdik. Gider adı sanı duyulmamış bir marka alırdık. Servisin tavırları ayrı rahatsız ediciydi bu arada. Adam geldi yok dedi lastik kısmını kuru bezle silmemissin burası kuru olmalı dedi. Çamaşır makinesine uzaktan bakıp makine çok yeni sorunu yoktur dedi. Kazanının etrafına parmağını sokup kir çıkartmaya çalıştı. Buraları da temizle dedi. Tavsiye verici değil de kusur arayıp suçlayıcı şekilde davrandı. Tişört vermemizi istediler tüylenmeye örnek olarak servisin merkezine göndermek için. Tişörtü geri getiren veya gelin alın diyen bile olmadı. Artık makineyi parca niyetine alacak birine satıp ikinci el bir makine ya da Samsung makine alacağım. Çevremde epey Samsung makine kullanıp memnun kalan var. Siz de alacaksanız Arçelik markasının ikinci el eski modelleri hariç yenilerini asla ama asla almayın. Gidip Samsung alın maddi olarak alabiliyorsaniz. Tavsiyem olsun. Bu arada fotoğraflardaki tozlu halı iyi hali bile diyebilirim. Saçı bile camasirdan arindiramiyor. Ne deterjan kokusu kalıyor ne yumuşatıcı. Pis kokulu kalıyor çamaşırlar. Bunu yaşamama sebep olan bile bile bu ürünü pazarlayip satan herkesi Allah'a havale ediyorum burunlarından gelsin. Benim burnumdan geldi keza. Herkese de anlatıyorum ki gidip Arçelik mağazalarınin yanından bile gecmesinler. İnternette araştırırken Bekoda da aynı şikayetleri gördüm dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Bu arada bu tüylü bırakma sorununa bazıları kurutma makinesi satma taktiği demiş. Haklı olabilirler. Kurutma makinası ile tüylerinden ariniyor çünkü.
Bu arada bu tüylü bırakma sorununa bazıları kurutma makinesi satma taktiği demiş. Haklı olabilirler. Kurutma makinası ile tüylerinden ariniyor çünkü.