Arc sistem Repair yaptırdım

mermar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
23
2
20 gün önce 1.seansımı yaptırmıştım dün 2.seansıma girdim .merak edenler için arc aleti dermapen gibi yakan acıtan bir cihaz.Ünsanlar nasıl dayanıyor hayret.Anestezik krem sürülmesine rağmen zor dayandım gözümden yaşlar aktı.Ben lekeler için yaptırdım.Gözenekleri güzel kapatıyor.Skar ve çukurları zamanla düzeliyor.Önce kabuk bağlıyor sonra cilt soyuluyor bepanten ve güneş koruyucu kullanmalısınız.Ama leke de çok yavaş ilerledim.Dün yüzüm domates gibiydi bugun biraz indi ama yanık hala var ve insan içine çıkılamaz bu şekilde o yızden bos zamanınızı kollayın kızarıklık ve yanıkların gitmesi 4-5 günü buluyor.Allahtan maske var da gizleyebiliyoruz.Faydalı bişe olsada ben 3.seansa girmeyeceğim çünkü çok acılı

20 gün önce 1.seansımı yaptırmıştım dün 2.seansıma girdim .merak edenler için arc aleti dermapen gibi yakan acıtan bir cihaz.Ünsanlar nasıl dayanıyor hayret.Anestezik krem sürülmesine rağmen zor dayandım gözümden yaşlar aktı.Ben lekeler için yaptırdım.Gözenekleri güzel kapatıyor.Skar ve çukurları zamanla düzeliyor.Önce kabuk bağlıyor sonra cilt soyuluyor bepanten ve güneş koruyucu kullanmalısınız.Ama leke de çok yavaş ilerledim.Dün yüzüm domates gibiydi bugun biraz indi ama yanık hala var ve insan içine çıkılamaz bu şekilde o yızden bos zamanınızı kollayın kızarıklık ve yanıkların gitmesi 4-5 günü buluyor.Allahtan maske var da gizleyebiliyoruz.Faydalı bişe olsada ben 3.seansa girmeyeceğim çünkü çok acılı
Geçmiş olsun nasıl şimdi cildiniz. Bende merak ediyorum bu tedaviyi

Etkileri nelerdir uzun vadede

Selamlar yararı oluyor mu bende düşünüyorum

Leke icin bu tedaviye başlamışsınız. acaba lekeleriniz kaç yıllık ve türü nedir? İnşallah şifa bulursunuz

merhabalar bnde dün yaptırdım arc sistemi fakat böyle olduğu bilsem yaptırmazdım dediğiniz gibi çok acılı ve sonrasıda zor sabır gerektiren bi işlem sizinkinin üzerinden 2 ay geçmiş yüzünüz ne durumda yan etki oldu mu yanıkların izi falan kaldı mı yoksa güzel bi cilde sahip mi oldunuz

Ben de 1.5 hafta önce yaptırdım. Hala cildimde yanık lekesi kaldı geçecek mi merak ediyorum. Hergün fito krem ve güneş kremi kullanıyorum

merhaba yüzünüz ne durumda geçti mi yanık izleri bnde yaptırdım 11 gün oldu fakat çene bölgmde yoğun olmak üzere izler hala var

merhaba yüzünüz ne durumda geçti mi yanık izleri bnde yaptırdım 11 gün oldu fakat çene bölgmde yoğun olmak üzere izler hala var

3 gün önce göz çevresi arc system 2. Seansımı yaptırdım ilkine göre inanılmaz kötüydü 3 gündür göz altım ve üstü şişti inanılmaz bir sızı ve ağrı var böyle olabileceğini hiç düşünmezdim özellikle göz bölgesi en hassa yer kesinlikle tavsiye etmiyorum yaptırmadan bir defa değil en az 10 kez düşünülmesi gerekiyor

Merhabalar göz kapağınızda değişiklik oldu mu?kalktımı?işe yarıyor mı?iz kalıyor mu?çok merak ediyorum bende istiyorum.

İşleme gitmeden en az yarım saat önce sağlık sorununuz yoksa güçlü bir ağrı kesici alınsa işe yarar diye düşünüyorum. Ama işlem sonrası gelişen kaşıntı ve su değdirememek çok kötü. İnsan ne yapacağını bilemiyor. Bu konuda fikri yada bilgisi olan varsa yaptırmayı düşünenler için inanılmaz büyük iyilik yapmış olur🙏

X