arkadaşlar lütfen yardımcı olun 19 yaşındayım üniverste hastanesinde meme küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama normal randevu aldığınızda asistanlar muayene ediyor sizi ve bu bana çok gerip gelio yani bi asistana pattadanak göğsümü küçültmek istiyorum desem tuhaf kaçar sanki sizce parayla bi doçente veya profösöremi muayene olsam yok sa normal daha uzmanlığı alamamış doktorlarada muayene olsam olurmu yani uzun lafın kısası asistanla bu konuyu görüşmek tuhaf kaçarmı? bide ameliyat tutarını merak ediyorum üniverste haSTAnelerinde bide istediğim ölçüyü yapmazlarsa die korkuorum sonuçta üniverste hastanesi özel hastane değil mesela ben 70 olsun istiyorum ama onlar yok 70 çok küçük fln die yapmazlarsa die korkuorum 35 kilo almam la 85 ten 120 efırladı göbeğime indi göğüslerim acaip büyükler ve çatlaklar önce kilo vericem zaten zayıfkende vücuduma oranla büyüktü 45 kiloydum ve 85 ti göğüslerim çok komik duruyodu kilo alınca dahada büyüdüler şuan 80 kiloyum şu 40 kiloyu veriim işe giricem bikaç ay çalışıcam ameliyat paramı biriktircem bu şekilde üniversteye gidesim bile gelmio sokakta gelen geçen oraya bakıor sosyal hayatım çöktü psikolojim bozuldu bıktım bu vıcık vıcık koca yük torbalarından lütfen sorularımı yanıtsız bırakmayın hepinize sevgiler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
araştırma hastanesi göğüs ölçüm 110 u geçti bile
- Konu Sahibi seda58
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
arkadaşlar lütfen yardımcı olun 19 yaşındayım üniverste hastanesinde meme küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama normal randevu aldığınızda asistanlar muayene ediyor sizi ve bu bana çok gerip gelio yani bi asistana pattadanak göğsümü küçültmek istiyorum desem tuhaf kaçar sanki sizce parayla bi doçente veya profösöremi muayene olsam yok sa normal daha uzmanlığı alamamış doktorlarada muayene olsam olurmu yani uzun lafın kısası asistanla bu konuyu görüşmek tuhaf kaçarmı? bide ameliyat tutarını merak ediyorum üniverste haSTAnelerinde bide istediğim ölçüyü yapmazlarsa die korkuorum sonuçta üniverste hastanesi özel hastane değil mesela ben 70 olsun istiyorum ama onlar yok 70 çok küçük fln die yapmazlarsa die korkuorum 35 kilo almam la 85 ten 120 efırladı göbeğime indi göğüslerim acaip büyükler ve çatlaklar önce kilo vericem zaten zayıfkende vücuduma oranla büyüktü 45 kiloydum ve 85 ti göğüslerim çok komik duruyodu kilo alınca dahada büyüdüler şuan 80 kiloyum şu 40 kiloyu veriim işe giricem bikaç ay çalışıcam ameliyat paramı biriktircem bu şekilde üniversteye gidesim bile gelmio sokakta gelen geçen oraya bakıor sosyal hayatım çöktü psikolojim bozuldu bıktım bu vıcık vıcık koca yük torbalarından lütfen sorularımı yanıtsız bırakmayın hepinize sevgiler
Ben biraz yardımcı olabilirim,benim kategorim meme büyütme ameliyatına giriyor ama hastane olarak bilgi veriyim sana.Normalde evet muayene randevusu alıyorsun asistan seni muayene ediyor.Ama ameliyat olmanı gerek görürse seni servise uzman doktora sevk ediyor.Oraya gidip uzman doktorlar,şefler seni muayene ediyor.Ama ilk önce asistana görünmen gerekecek.70 Beden gerçekten çok küçük ve ölçüyü sen belirliyemiyorsun,doktorlar seni ölçüp biçecek,ona göre doku alacaklar o bölgeden.Çok fazla doku alınması pekte iyi birşey degil tabi.Bu arada kaç kilosun onu belirtmemişsin.Büyük bir bedene küçücük gögüs çok komik olur.Ameliyat tutarına gelince,bir arkadaşım özel bir hastanede ameliyat olacak ssk anlaşmalı bir hastane 200ytl fark verip ameliyat olacak.Tabi devlet hastanesi dahada az alabilir yani,yaklaşık tutar öyle.HImmm yani fark ettim 80 kiloymuşsun,70 beden çok küçük gerçekten,olmaz bence.
yaaa cvp vericek yokmuuu
merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ve en kısa zamanda kilo verip göğüslerini küçült derim.bende ankarada üniversite hastanesinde göğüs küçültme oldum 43 gün oluyor çok şükür ameliyatım iyi geçti ben yar.doç.dr'a ameliyat oldum babamdan yararlanıyorum ssk emeklisi babam neyse bana 1400 patladı ameliyat oda hoca parası.şöyle söylim 2011 ocaktan itibaren sanırım hoca parası kalkıyormuş yani asistan değilde hocaların belli günleri olcakmış öyle muayene edeceklermiş.tabi proflar sanırım kendilerine muayehane açacaklarmış yani aslında bu sistemle hem hastalar hemde doktorlar zor durumda kalmış olcak.birde 70 istiyosun o çok küçük yani senin istemenle çok olmuyor doktorlar vucuduna göre küçültüyolar ama genelde söylim 85 yapıyolar birde çok küçültürsen süt kanalların hepten gider onların amaçları çok zarar vermeden küçültme yapmak konyadaymışsın iyi bir araştırma yapıp konyadan doktor bulmaya çalış yada ankarada tanıdığınız varsa gazi üniversite hastanesini öneririm.
Son düzenleme:
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ve en kısa zamanda kilo verip göğüslerini küçült derim.bende ankarada üniversite hastanesinde göğüs küçültme oldum 43 gün oluyor çok şükür ameliyatım iyi geçti ben yar.doç.dr'a ameliyat oldum babamdan yararlanıyorum ssk emeklisi babam neyse bana 1400 patladı ameliyat oda hoca parası.şöyle söylim 2011 ocaktan itibaren sanırım hoca parası kalkıyormuş yani asistan değilde hocaların belli günleri olcakmış öyle muayene edeceklermiş.tabi proflar sanırım kendilerine muayehane açacaklarmış yani aslında bu sistemle hem hastalar hemde doktorlar zor durumda kalmış olcak.birde 70 istiyosun o çok küçük yani senin istemenle çok olmuyor doktorlar vucuduna göre küçültüyolar ama genelde söylim 85 yapıyolar birde çok küçültürsen süt kanalların hepten gider onların amaçları çok zarar vermeden küçültme yapmak konyadaymışsın iyi bir araştırma yapıp konyadan doktor bulmaya çalış yada ankarada tanıdığınız varsa gazi üniversite hastanesini öneririm.
Offf.. çok ödemişsin be canım.Neyse geçmiş olsun,doçent doktor oldugu için sanırım fiyat çıkmış bu kadar.
cnm tabikide bu halde ameliyat olucak halim yok hele hele 70 numara doktorlar istesede yapamazla olmaz dediler çünkü zaten kilo verince küçülttürücem ha bu arada küçük göğüsleri seviorum şuan kendimi 80 lik nene gibi hissediorum ama onlar 120 lerde 70 lere düşünce kendimi tam bi genç kız gibi hissedicem :))Ben biraz yardımcı olabilirim,benim kategorim meme büyütme ameliyatına giriyor ama hastane olarak bilgi veriyim sana.Normalde evet muayene randevusu alıyorsun asistan seni muayene ediyor.Ama ameliyat olmanı gerek görürse seni servise uzman doktora sevk ediyor.Oraya gidip uzman doktorlar,şefler seni muayene ediyor.Ama ilk önce asistana görünmen gerekecek.70 Beden gerçekten çok küçük ve ölçüyü sen belirliyemiyorsun,doktorlar seni ölçüp biçecek,ona göre doku alacaklar o bölgeden.Çok fazla doku alınması pekte iyi birşey degil tabi.Bu arada kaç kilosun onu belirtmemişsin.Büyük bir bedene küçücük gögüs çok komik olur.Ameliyat tutarına gelince,bir arkadaşım özel bir hastanede ameliyat olacak ssk anlaşmalı bir hastane 200ytl fark verip ameliyat olacak.Tabi devlet hastanesi dahada az alabilir yani,yaklaşık tutar öyle.HImmm yani fark ettim 80 kiloymuşsun,70 beden çok küçük gerçekten,olmaz bence.
Son düzenleme:
delal haklısın ama 40 kiloya inmeyi planlıorum ve o kiloyada 85 göğüs büyük olurd ie düşündüm büyük göğüsten okadar çok tiksindimki artık o bölgede sarkan bi et parçası görmek istemiyorum mümkünse tahta gibi yapsınlar evlenmiycem zaten çocukta istemiorumki kendileri sadece ömür törpüsüdür daha doğrusu kocada çocukta kadın için ömür törpüsüdür yaşadım gördüğümm kadarıyla öyle yanlış anlamayın daha önce evlenmedim ama kendi ailem ve çevremden gördüğümce öyle :) neyse konu başka yerle kaydı neyse işin özü ameliyatı sadece kendi konforum için istiorum yatakta yüzüstü yatarken ezilen ezilirkende canımı acıtan kiloluk etkerden o kadar bıktım ki bi gram bile kalmasın istiyorum bazen. haa sırt üst ü yatarkende çeneme yapışırlar :78:bende ilk önce kilo verip sonra bi işe girip şu parayı biriktircem sonrada ver elini hastane yani kadın olmaktan soğuttu beni bu koca şeyler çok afedersiniz ama kendimi bazen inek gibi hisediorum yaaa:26: sokaktakiler oraya bakıo fln hissediorum giyicek bişey bulamıorum babamın tişörtlerini giymeye başladım haa bi gün nooldu bilomusun sütyen takınca üstlerden muhakkak taşar bnm göğüslerim hemde omuzlarım ağrır yine giycek bişey bulamayınca babamın tişörtünü aldım kardeşimle erkek çocukları gibi boğuşmayı çok severiz yastık svaşı yapıoduk odaya babam geldi tabi dedimya bnm göğüsler kardınam indi babam dediki "niye karnına yastık soktun tişörtü mahvedicen "dedi şok oldum çünkü karnımda yastık fln yoktu onlar göğüslerimdi ağlıyımmı güleyimmi şaşırmıştım ki artık toparlayıcı sütyenler bile tutmuyo du göğüslerimi kopuyolar ha bide 45 kiloykende vücuduma görü büyüktü o yüzden o kadar çok küçük istiorum yani ozmanda kız arkadaşlarım fln dalga geçerdi benlemerhaba canım seni çok iyi anlıyorum ve en kısa zamanda kilo verip göğüslerini küçült derim.bende ankarada üniversite hastanesinde göğüs küçültme oldum 43 gün oluyor çok şükür ameliyatım iyi geçti ben yar.doç.dr'a ameliyat oldum babamdan yararlanıyorum ssk emeklisi babam neyse bana 1400 patladı ameliyat oda hoca parası.şöyle söylim 2011 ocaktan itibaren sanırım hoca parası kalkıyormuş yani asistan değilde hocaların belli günleri olcakmış öyle muayene edeceklermiş.tabi proflar sanırım kendilerine muayehane açacaklarmış yani aslında bu sistemle hem hastalar hemde doktorlar zor durumda kalmış olcak.birde 70 istiyosun o çok küçük yani senin istemenle çok olmuyor doktorlar vucuduna göre küçültüyolar ama genelde söylim 85 yapıyolar birde çok küçültürsen süt kanalların hepten gider onların amaçları çok zarar vermeden küçültme yapmak konyadaymışsın iyi bir araştırma yapıp konyadan doktor bulmaya çalış yada ankarada tanıdığınız varsa gazi üniversite hastanesini öneririm.
Son düzenleme:
delal haklısın ama 40 kiloya inmeyi planlıorum ve o kiloyada 85 göğüs büyük olurd ie düşündüm büyük göğüsten okadar çok tiksindimki artık o bölgede sarkan bi et parçası görmek istemiyorum mümkünse tahta gibi yapsınlar evlenmiycem zaten çocukta istemiorumki kendileri sadece ömür törpüsüdür daha doğrusu kocada çocukta kadın için ömür törpüsüdür yaşadım gördüğümm kadarıyla öyle yanlış anlamayın daha önce evlenmedim ama kendi ailem ve çevremden gördüğümce öyle :) neyse konu başka yerle kaydı neyse işin özü ameliyatı sadece kendi konforum için istiorum yatakta yüzüstü yatarken ezilen ezilirkende canımı acıtan kiloluk etkerden o kadar bıktım ki bi gram bile kalmasın istiyorum bazen. haa sırt üst ü yatarkende çeneme yapışırlar :78:bende ilk önce kilo verip sonra bi işe girip şu parayı biriktircem sonrada ver elini hastane yani kadın olmaktan soğuttu beni bu koca şeyler çok afedersiniz ama kendimi bazen inek gibi hisediorum yaaa:26: sokaktakiler oraya bakıo fln hissediorum giyicek bişey bulamıorum babamın tişörtlerini giymeye başladım haa bi gün nooldu bilomusun sütyen takınca üstlerden muhakkak taşar bnm göğüslerim hemde omuzlarım ağrır yine giycek bişey bulamayınca babamın tişörtünü aldım kardeşimle erkek çocukları gibi boğuşmayı çok severiz yastık svaşı yapıoduk odaya babam geldi tabi dedimya bnm göğüsler kardınam indi babam dediki "niye karnına yastık soktun tişörtü mahvedicen "dedi şok oldum çünkü karnımda yastık fln yoktu onlar göğüslerimdi ağlıyımmı güleyimmi şaşırmıştım ki artık toparlayıcı sütyenler bile tutmuyo du göğüslerimi kopuyolar ha bide 45 kiloykende vücuduma görü büyüktü o yüzden o kadar çok küçük istiorum yani ozmanda kız arkadaşlarım fln dalga geçerdi benle
............................:)
arkadaşım ben 1.70 boyunda ve 55 kiloyum.düz göğüslüyüm 70 beden çok küçük falan değil resmen düz göğüs demek benim için kendini genç kız gibi değil bir erkek gibi hissetmen anlamına geliyor yani.benim teyzemin kızı beline ve sırtına binen yük nedeniyle yaşadığı ağrılardan kurtulmak için büyük göğüslerini küçülttürdü devlet güvencesi vardı yani aslında bu estetiğe girmediği için devlet karşılıyor önemli bir miktarını diye biliyorum.göğüslerinin yeni boyutunu bırak doktorlar belirlesin sonra pişman olursun arkadaşım bunların küçüğüde büyüğüdedert inana bana
arkadaşım ben 1.70 boyunda ve 55 kiloyum.düz göğüslüyüm 70 beden çok küçük falan değil resmen düz göğüs demek benim için kendini genç kız gibi değil bir erkek gibi hissetmen anlamına geliyor yani.benim teyzemin kızı beline ve sırtına binen yük nedeniyle yaşadığı ağrılardan kurtulmak için büyük göğüslerini küçülttürdü devlet güvencesi vardı yani aslında bu estetiğe girmediği için devlet karşılıyor önemli bir miktarını diye biliyorum.göğüslerinin yeni boyutunu bırak doktorlar belirlesin sonra pişman olursun arkadaşım bunların küçüğüde büyüğüdedert inana bana
pierloti öncelikle vakit ayırdığın için tşk ederim ama sanki 70 yaptırmasam boşuna ameliyat olucam gibi gelio artık sütyen takmakta istemiorum bide o yüzdenkeşke seninki gibi dümdüz olsaydı göğüslerim düz göğsün içine bişey ler tıkıştırabilirsin ama büyük göğsün tek çaresi estetik düz göğüs daha rahat hem insanı daha çıtı pıtı gösteriyor giydiklein yakışıyor :) tmm 70 biraz abartı belki 75 olabilir ama ne biliiim nicole richie nin ki gibi olsun istiyorum şimdi resim koyucam bakarsınız :)
pierloti öncelikle vakit ayırdığın için tşk ederim ama sanki 70 yaptırmasam boşuna ameliyat olucam gibi gelio artık sütyen takmakta istemiorum bide o yüzdenkeşke seninki gibi dümdüz olsaydı göğüslerim düz göğsün içine bişey ler tıkıştırabilirsin ama büyük göğsün tek çaresi estetik düz göğüs daha rahat hem insanı daha çıtı pıtı gösteriyor giydiklein yakışıyor :) tmm 70 biraz abartı belki 75 olabilir ama ne biliiim nicole richie nin ki gibi olsun istiyorum şimdi resim koyucam bakarsınız :)
gel 80 yap şunu ne öyle dümdüz:)evlenmiycem falan demişsin daha önceki yazılarında gördüm yorum yapamadım büyük konuşma nasip kısmet karışma allahın işine:) bizim bi komşumuz vardı kadın hem zayıftı hemde meme falan yoktu o senin dediğin dümdüzdendi yani kocası sürekli kilo al kemiklerin falan batıyo dermiş:)zaten sen ne kadar 70 75 olsun desende doktor buna karar veriyo kendini yırtsanda 70 yapmaz:)
Offf.. çok ödemişsin be canım.Neyse geçmiş olsun,doçent doktor oldugu için sanırım fiyat çıkmış bu kadar.
canım göğüs küçültme ameliyatını özelde yaptıranlar daha çok veriyo ben 1400 verdim çok değil yani oda hocanın ellerine sağlık süper göğüs yaptı allahtan ne isteyeyim başka:)